Football Talk

Μαρτίνς: «Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολα, γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Άρης»!

Μαρτίνς: «Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολα, γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Άρης»!

Την δική του οπτική για την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα παρέθεσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, αναφερόμενος στην κατάσταση του Άρη!

Δεν σχολίασε ιδιαίτερα το γεγονός πως «έσπασε» το αήττητο σερί του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς, επισημαίνοντας πως ήταν δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν αντίπαλο γεμάτο ψυχολογία!

Για το αν είναι από τα παιχνίδια που απολαμβάνει ο κόσμος και οι προπονητές: «Ήταν ένα έντονο παιχνίδια, ξέραμε πως θα είναι αρκετά ισορροπημένο και με πολλές μονομαχίες. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε το γκολ. Έτσι είναι».

Αναφορικά με το αν είναι ο αγώνας με το υψηλότερο ρυθμό σε όλη τη κανονική διάρκεια: «Σήμερα πραγματικά ήταν έντονο παιχνίδι, με σκληρές μονομαχίες. Πάντα έτσι είναι οι αγώνες με τον Άρη. Ξέραμε σίγουρα πως θα δυσκολεύανε τα πράγματα για εμάς. Θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με αυτοπεποίθηση καθώς προέρχονταν από δύο θετικά αποτελέσματα και από την επιστροφή των έξι βαθμών».

Για το αήττητο του Ολυμπιακού που έσπασε: «Θα συνεχίσουμε προσπαθώντας να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν τελείωσε τίποτα, να συνεχίσουμε με σοβαρότητα για να κερδίσουμε τους βαθμούς που πρέπει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0