Football Talk

Γιουβέντους – Σπέτσια 1-0: Νίκη «χρυσάφι» με τον Μοράτα να επιστρέφει στα γκολ! (video)

Γιουβέντους – Σπέτσια 1-0: Νίκη «χρυσάφι» με τον Μοράτα να επιστρέφει στα γκολ! (video)
Μία πολύ σημαντική νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Γιουβέντους απέναντι στην Σπέτσια, με τους γηπεδούχους να επικρατούν έστω και δύσκολα με 1-0, χάρη στο πρώτο γκολ του Αλβάρο Μοράτα μετά από 1,5 μήνα!

Μπορεί να ακούγεται… οξύμωρο, αλλά το γεγονός πως η Γιουβέντους έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 4η θέση, μετά από το τραγικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στην Serie Aείναι δεδομένα… περίεργο.

Και όμως, τα αποτελέσματα των υπολοίπων, δηλαδή της Ίντερ, της Μίλαν και της Νάπολι, σε συνδυασμό με τις δικές της νίκες, όχι μόνο την έχουν κάνει φαβορί για την 4η θέση, αλλά επί της ουσίας διεκδικεί ακόμη και τον τίτλο, μιας και μετά τη νίκη της επί της Σπέτσια, βρίσκεται στο -5 από την κορυφή!

Ωστόσο, η απόδοσή της δεν ήταν το ίδιο καλή με τις προηγούμενες εμφανίσεις της, ακόμη και αν είχε την ουσία. Προηγήθηκε με τον Αλβάρο Μοράτα στο 21ο λεπτό, με τον Ισπανό να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από 1,5 μήνα και από εκεί και πέρα προέβη σε διαχείριση του αποτελέσματος.




Η Σπέτσια είχε τις στιγμές της, μέτρησε μάλιστα περισσότερες εντός εστίας τελικές, αλλά οι «μπιανκονέρι» είχαν τον τρόπο τους. Διατήρησαν το «μηδέν», πήραν τη νίκη, έφτασαν τους 53 βαθμούς και αναμένουν τι μέλλει γενέσθαι στην αναμέτρηση της Νάπολι με τη Μίλαν, σε λίγη ώρα από τώρα…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0