Football Talk

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 2-0: Βούρος και Φελίπε έστειλαν τον «Όμιλο» στα play off! (video)

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 2-0: Βούρος και Φελίπε έστειλαν τον «Όμιλο» στα play off! (video)
Σε έντονους πανηγυρισμούς ξέσπασαν οι φίλοι του ΟΦΗ με τελικό σφύριγμα, αφού αυτή η νίκη σε συνδυασμό με τις απώλειες του ΠΑΣ Γιάννινα και του Αστέρα Τρίπολης, έστειλε τους «ασπρόμαυρους» στα play off της Super League

Χάρη σε δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο, ο ΟΦΗ καθάρισε τον Απόλλων Σμύρνης και πήρε ένα «χρυσό», όπως αποδείχθηκε τρίποντο. Σκόρερ για τους Κρητικούς οι Βούρος και Φελίπε στο δεύτερο ημίχρονο.


1ο ημίχρονο

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις πέρασε το πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι ήταν φυσιολογικό να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, αναζητώντας ένα γκολ, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Κότσαρη. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, κλείνοντας τους χώρους, ενώ περίμεναν το λάθος των Κρητικών για να χτυπήσουν στην κόντρα. Κάτι τέτοιο δε συνέβη και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

2ο ημίχρονο

Η εικόνα του δεύτερου μέρους δεν είχε διαφορές από εκείνο του πρώτου. Στο 59’ ο Φελίπε έγινε αποδέκτης μιας κάθετης μπαλιάς μέσα στην περιοχή από τον Λάμπρου, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κότσαρη, στην μεγαλύτερη ευκαιρία του ΟΦΗ ως τότε στο παιχνίδι. Η λύση για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήρθε στο 65’. Ο Πραξιτέλης Βούρος βρέθηκε στην περιοχή του Απόλλων και μετά από μια φάση διαρκείας, κατάφερε με κοντινή κεφαλιά να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Πέντε λεπτά αργότερα η «τελετή» έλαβε τέλος. Ο ντε Γκουζμάν έβγαλε «φάτσα» με τον Κότσαρη τον Φελίπε, με τον Βραζιλιάνο φορ να αστοχεί σε πρώτο χρόνο, αλλά από το ριμπάουντ δεν είχε πρόβλημα να διπλασιάσει τα τέρματά της ομάδας του.
55326291.jpg

Η πιο όμορφή στιγμή της βραδιάς όμως, σημειώθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του ΟΦΗ είχαν γίνει ένα κουβάρι, παρακολουθώντας τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα, περιμένοντας στραβοπάτημα των Ηπειρωτών. Κάτι που δεν άργησε να συμβεί, με το τελικό σφύριγμα στο Πανθεσσαλικό να δίνει το έναυσμα για πανηγυρισμούς στο Θ.Βαρδινογιάννης.



MVP

Ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» ήταν καθοριστικός, τόσο με το γκολ που σημείωσε, όσο και με τις αμυντικές τοποθετήσεις του, που δεν επέτρεψαν τους επιθετικούς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να απειλήσουν σε κανένα σημείο του ματς.

Η φάση του αγώνα

Δεν είναι άλλη από την στιγμή που ο ΟΦΗ «άνοιξε» το σκορ. Οι Κρητικοί φάνηκε εκεί να αποβάλλουν το άγχος και έθεσαν τις βάσεις για την επικράτησή τους.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Σελίμοβιτς, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, ντε Γκουζμάν (75’ Μπουζούκης), Νέιρα (78’ Στάικος), Ντουρμισάι (78’ Καμάου), Λάμπρου (78’ Τσιλιανίδης), Φελίπε

Απόλλων Σμ. (Μπάμπης Τεννές): Κότσαρης, Ντεντάκης, Μπαξεβανίδης, Μπρούνο Άλβες, Ρόγκνε (60’ Λισγάρας), Σλίβκα, Τσιμπσάχ (75’ Παπαγεωργίου), Ντάουντα (52’ Σίγκνιεβιτς), Τσιλούλης, Γιαννιώτας (46’ Παμλίδης), Ιωαννίδης

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0