Football Talk

Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Αήττητο τέλος και ανατροπή τετράδας για τους Θεσσαλονικείς!

Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Αήττητο τέλος και ανατροπή τετράδας για τους Θεσσαλονικείς!
Και όμως, ακόμη και ο Ολυμπιακός… χάνει. Ο Άρης ήταν πολύ ψυχωμένος, έδειξε να θέλει το ματς περισσότερο και με ανατροπή που «υπέγραψε» ο Μπρούνο Γκάμα (2-1), τερματίζει στην 4η θέση, υποχρεώνοντας τους Πειραιώτες στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα!

Το ήθελε πολύ, το διεκδίκησε μέχρι τέλους και το πήρε το τρίποντο ο Άρης, με άμεση συνέπεια να τερματίσει στην 4η θέση του πρωταθλήματος, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, όντας η πρώτη ομάδα που κερδίζει τον Ολυμπιακό σε επίπεδο πρωταθλήματος στην τρέχουσα σεζόν. Ισοφάρισε ο Καμαρά το γκολ του Ελ Αραμπί, έδωσε τη νίκη ο Γκάμα, αφιερώνοντας την απευθείας εκτέλεση φάουλ στον Ματέο Γκαρσία (2-1)!

1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με μεγαλύτερη διάθεση παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης, ο οποίος προσπάθησε από νωρίς να ελέγξει τον ρυθμό του ματς και να πατήσει στην περιοχή του Ολυμπιακού, που αυτή την φορά αγωνίστηκε με τετράδα στην άμυνά του.

Ωστόσο, το προβάδισμα το πήραν οι Πειραιώτες, οι οποίοι στο 13ο λεπτό είδαν τον Ελ Αραμπί να σηκώνεται ψηλότερα από όλους και να μετουσιώνει σε ασίστ την εξαιρετική σέντρα του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Άρης δεν άλλαξε τον τρόπο προσέγγισής του και συνέχιζε να προσπαθεί, προκειμένου να απειλήσει. Παρά ταύτα, ό,τι πιο σημαντικό έλαβε χώρα μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ήταν η ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Καρβάλιο και τους παίκτες του Άρη, με τον Πορτογάλο να βγάζει ένταση και να τιμωρείται με κίτρινη κάρτα, η οποία έκανε τον Πέδρο Μαρτίνς να τον αντικαταστήσει!

2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το 1-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων» στο πρώτο μέρος, έδειξε να πεισμώνει ακόμη περισσότερο τον Άρη, ο οποίος βγήκε αποφασισμένος στο γήπεδο, για να πραγματοποιήσει μία τεράστια ανατροπή, η οποία θα του χάριζε δεδομένα και την 4η θέση.

Και πράγματι, έτσι έγινε.  Στο 51ο λεπτό ο Μαντσίνι σούταρε εκτός στόχου, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Καμαρά ήταν εύστοχος και ισοφάρισε για την ομάδα του, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ματς.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Ιτούρμπε και εν τέλει βρήκαν το γκολ της νίκης στο 79ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Γκάμα, που έδειξε πανηγυρίζοντας την φανέλα του Ματέο Γκαρσία. Το 2-1 ήταν γεγονός, οι Θεσσαλονικείς το διατήρησαν μέχρι τέλους και καταλαμβάνουν την 4η θέση στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα σε κανονική διάρκεια!

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Η στιγμή της ανατροπής, με το ωραίο φάουλ του Μπρούνο Γκάμα και η αφιέρωση του γκολ του στον Ματέο Γκαρσία!

Ο MVP:

Σε ένα ματς που κρίνεται με τέτοιο τρόπο, δεν είναι δυνατό να μην είναι ο σκόρερ που δίνει τη νίκη στην ομάδα του. Επομένως, Μπρούνο Γκάμα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (90+ Χαΐροβιτς), Μαντσίνι (71’ Πάλμα), Εντιαγέ (71’ Γκάμα), Ιτούρμπε (84’ Ντουκουρέ), Καμαρά (84’ Μπεναλουάν)

Ολυμπιακός: 
Βάτσλικ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Κίτσος (84’ Ανδρούτσος), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (83’ Φατιγκά), Ροντρίγκες (66’ Βαλμπουενά), Καρβάλιο (43’ Καμαρά), Μασούρας, Ελ Αραμπί

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0