Football Talk

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Έχασε την ευκαιρία του και αποχαιρέτησε τα play off (video)

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Έχασε την ευκαιρία του και αποχαιρέτησε τα play off (video)

Μη μπορώντας να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βόλου ο ΠΑΣ Γιάννινα χαιρέτησε τα play off, με τη θέση του να παίρνει ο ΟΦΗ.

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. Με τον τρόπο αυτό η ομάδα των Ιωαννίνων δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τα play off για την φετινή σεζόν.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι καλές ευκαιρίες άρχισαν να σημειώνονται από πλευράς Βόλου. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Ρεγκατέν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, υποχρεώνοντας τον Λοντίγκιν σε μια δύσκολη επέμβαση. Στη συνέχεια ο Μπαριέντος έγινε δέκτης μιας ωραίας σέντρας του Μπαρτόλο, έπιασε την κεφαλιά αλλά ο κίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα απέκρουσε ξανά!

Γενικότερα στο πρώτο εικοσάλεπτο η εικόνα που παρουσίασε ο Βόλος ήταν εμφανώς καλύτερη από εκείνη των αντιπάλων, οι οποίοι φάνηκαν να δυσκολεύονται. Μέχρι το 32’ φυσικά. Τότε οι φιλοξενούμενοι «έπιασαν» το γκολ, με τον Σνάιντερ να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Κλέιμαν και τον κίπερ με τη σειρά του να διώχνει την μπάλα στο δοκάρι!

Οι Γιαννιώτες είχαν ακόμη μία τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιρχόνου. Συγκεκριμένα στο 41’ ο Σάλιακας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, με την μπάλα να καταλήγει στον Ντομίνγκεθ, ο οποίος αστόχησε από κοντά, με την μπάλα να περνάει έξω από το δεξί δοκάρι του Κλέιμαν.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μισό του αγώνα ήρθε στο 57’ και σημειώθηκε από πλευράς Βόλου. Συγκεκριμένα ο Φαν Βέερτ «άγγιξε» το 1-0 με μια ωραία κεφαλιά που έπιασε, ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Λοντίγκιν.

Λίγα λεπτά αργότερα (65’) ο διαιτητής Τσαμούρης έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ορός, για ανατροπή του Σνάιντερ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή. Ωστόσο, ύστερα από παρέμβαση του VAR την πήρε πίσω, καθώς ο αντίπαλός του ήταν οφσάιντ τη στιγμή που του έβγαλε την πάσα ο Ντομίνγκεθ.

Ο ΠΑΣ απείλησε ξανά στο 76’ με τον Περέα να φεύγει στην αντεπίθεση και να δοκιμάζει το πόδι του. Ωστόσο ο Κλέιμαν έσωσε την ομάδα του, διώχνοντας εντυπωσιακά την μπάλα!

Ο MVP

Οι δύο τερματοφύλακες βρέθηκαν σε εξαιρετική βραδιά πραγματοποιώντας σημαντικές επεμβάσεις και κρατώντας έτσι ανέπαφες τις εστίες τους.

Η φάση του αγώνα

Το δοκάρι στο 32ο λεπτό από τον Σνάιντερ, που «άγγιξε» το 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Γκουλέν, Ρίνερ, Μπαρτόλο, Άλχο, Ορόζ (72’ Νίνης), Ρεγκατέν, Φερνάντες (88’ Πουρίτα), Τσοκάνης, Μπαριέντος (72’ Κορέα), Φαν Βέερτ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίιρσμαν, Λιάσος (72’ Μπρένερ), Στάνκο (58’ Καραχάλιος), Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ (86’ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Περέα

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0