Football Talk

Άρης – Ολυμπιακός: Δεν έδωσε το χέρι στον Μαρτίνς ο Καρβάλιο την ώρα της αλλαγής του!

Άρης – Ολυμπιακός: Δεν έδωσε το χέρι στον Μαρτίνς ο Καρβάλιο την ώρα της αλλαγής του!

Ένα σκηνικό που γενικότερα δεν… συνηθίζεται στον Ολυμπιακό, από τότε που στον πάγκο του κάθεται ο Πέδρο Μαρτίνς, έλαβε χώρα στο Κλέανθης Βικελίδης, με τον Καρβάλιο να αντικαθίσταται στο 43ο λεπτό και να μην δίνει το χέρι του κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, στον προπονητή του!

Αν ο Πέδρο Μαρτίνς φημίζεται για κάτι, αναφορικά με τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές του, αυτό είναι το γεγονός πως διαχειρίζεται εξαιρετικά τα αποδυτήρια, καταφέρνοντας με κάποιον περίεργο τρόπο να μην έχει γκρίνιες μέσα στην ομάδα.

Για αυτό τον λόγο, προξένησε εντύπωση η αντίδραση του Καρβάλιο κατά την διάρκεια της αλλαγής του στο Κλέανθης Βικελίδης στο 43ο λεπτό, με αντίπαλο τον Άρη, και ενώ ο Ολυμπιακός βρισκόταν μπροστά στο σκορ.

Ο Πορτογάλος αποχωρούσε από το γήπεδο, ο προπονητής του του έδωσε το χέρι και ο ίδιος δεν ανταπέδωσε! Όσον αφορά την αιτία της αντικατάστασής του, αυτή σχετίζεται με την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε και την ένταση που έβγαζε. Μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός και ο προπονητής του, θα δώσουν συνέχεια στο εν λόγω περιστατικό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0