Football Talk

Αστέρας Τρίπολης: Για νίκη – play off στο ΟΑΚΑ με το πάθος του υπέρ και το παρελθόν κατά... (video)

Αστέρας Τρίπολης: Για νίκη – play off στο ΟΑΚΑ με το πάθος του υπέρ και το παρελθόν κατά... (video)

Ο Αστέρας Τρίπολης οδεύει προς το Ολυμπιακό Στάδιο προκειμένου να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, σε μια αναμέτρηση που κοιτάζει μόνο το τρίποντο για να μπει στα play off στην έδρα που τον δυσκολεύει αρκετά.

Σχετικά Άρθρα

Πράξη τελευταία για την κανονική διάρκεια της Super League, με τον Αστέρα να φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μια ΑΕΚ που βρίσκεται σε ένα πολύ κακό φεγγάρι, μια έδρα που ωστόσο γέρνει υπέρ της και έναν Αστέρα που είναι διατεθειμένος να καταθέσει και την ψυχή του προκειμένου να φύγει νικητής. Και μόνο. 

Αναφερόμενοι στην έδρα της «Ένωσης», γενικά το Ολυμπιακό Στάδιο αρέσει στους «κιτρινόμαυρους» σε αντίθεση με την ομάδα της Τρίπολης η οποία δυσκολεύεται αρκετά. Σε συνολικά 14 αναμετρήσεις στην Αθήνα οι Αρκάδες έχουν αποχωρήσει νικητές μόλις τις 2 εξ αυτών. 

Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό, χρονολογείται πίσω στο 2015 (8/11/15) όταν ο Αστέρας απέδρασε κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 89’! Η προηγούμενη από αυτή ήταν τρία χρόνια νωρίτερα, το 2012 (25/8/12), με τον Λεονάρντο Άλβαρες να σκοράρει στο 64’ και την ΑΕΚ να μην μπορεί να αντιδράσει και το σκορ να μένει ως έχει.

Παράλληλα το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς έχει να δει διπλό -και εν γένει νίκη- κόντρα σε ομάδα των play off κάτι παραπάνω από έναν μήνα. Συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου πανηγύρισε ένα τεράστιας σημασίας τρίποντο στην έδρα του Παναθηναϊκού, με τον Χερόνιμο Μπαράλες να του χαρίζει τη νίκη στα τελευταία λεπτά παρά την αριθμητική υπεροχή των αντιπάλων.

Απόψε το μυαλό του Αστέρα είναι στραμμένο μόνο στη νίκη και σε τίποτε άλλο. Αυτό καθώς η αφαίρεση των 5 βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα που έδωσε τη δυνατότητα να είναι ο πρώτος διεκδικητής για μια θέση στην εξάδα.

Έτσι λοιπόν με τρίποντο θα μπορέσει να υλοποιήσει τον στόχο του. Από την άλλη το παρελθόν του στο ΟΑΚΑ έχει άλλη άποψη. Τι θα υπερτερήσει εν τέλει; Το πάθος για τη νίκη ή η κλασική παράδοση ετών;

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0