Football Talk

ΑΕΚ: Ψάχνει γιατρικό, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που «καίγεται» για νίκη

ΑΕΚ: Ψάχνει γιατρικό, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που «καίγεται» για νίκη

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (19:00 Cosmote TV 2) σε ένα παιχνίδι «τελικός» για τους Αρκάδες και για την Ένωση απίστευτα σημαντικό.

Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ με τη θλιβερή της πορεία στον δεύτερο γύρο, αναθεώρησε τους στόχους της προς τα κάτω… Το απόγευμα στο ΟΑΚΑ η Ένωση φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη, καθώς μόνο με αυτή εξασφαλίζουν την είσοδό τους στα πλέι οφ, με την προϋπόθεση βέβαια που δεν πάρει πίσω τους πέντε βαθμούς ο ΠΑΣ. Σε περίπτωση που ο Αστέρα δεν κερδίσει θα περιμένει απώλειες και του ΟΦΗ και του ΠΑΣ, καθώς τόσο σε διπλή όσο και τριπλή ισοβαθμία υπερτερεί των άλλων δυο.

Είναι δεδομένο λοιπόν, πως για τον Αστέρα Τρίπολης ο αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ είναι «τελικός». Όμως και για την ΑΕΚ τα πράγματα δεν είναι πιο… χαλαρά. Ίσα – ίσα. Η Ένωση εδώ και καιρό παίζει με την πλάτη στον τοίχο και η έξοδος στην Ευρώπη μόνο σίγουρη δεν είναι. Όλα τα ματς των πλέι οφ θα είναι κομβικά και κάθε απώλεια βαθμών, ακόμη και σήμερα, μπορεί να παίξει το ρόλο της. Πάση θυσία νίκη λοιπόν θέλει το απόγευμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ. Πάση θυσία…

Το έργο της Ένωσης για μία ακόμη φορά δεν θα είναι εύκολο. Ούτε ψυχολογικά, ούτε αγωνιστικά είναι καλά η ομάδα. Προσθέστε και τις πολλές απουσίες που υπάρχουν και ο βαθμός δυσκολίας γίνεται υψηλότερος.

Εκτός μάχης σήμερα είναι οι τιμωρημένοι Βράνιες, Ρότα, Λε Ταλέκ, ο τραυματίας Λιβάι Γκαρσία και οι ανέτοιμοι Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλος. Με βάσει τις απουσίες και όλα τα δεδομένα από τις προπονήσεις, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με διάταξη 4-2-3-1 και τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Μισελέν, Μήτογλου, Τζαβέλλα, Μοχαμάντι στην άμυνα. Τους Σιμόες – Σιμάνσκι αμυντικά χαφ, τον Μάνταλο 10άρι, στα άκρα τους Άμραμπατ – Τσούμπερ και κορυφή τον Αραούχο.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0