Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 4-1: Πανδαισία τερμάτων από τους «μερένχες», με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ!

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 4-1: Πανδαισία τερμάτων από τους «μερένχες», με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ!

Καταιγιστική ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου κόντρα στην Σοσιεδάδ, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες να γράφουν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ, οι Μαδριλένοι ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Ρεάλ Σοσιεδάδ, συμπληρώνοντας 19 νίκες στην φετινή La Liga.

Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Ντάνι Καρβαχάλ υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι, δίνοντας την ευκαιρία στον Μικέλ Ογιαρθάμπαλ να ανοίξει το σκορ. Οι «μερένχες» μπορεί να αιφνιδιάστηκαν από αυτή την εξέλιξη, ωστόσο συνήλθαν γρήγορα και άρχισαν να σφυροκοπούν τους Βάσκους. Φυσιολογικά, η ανατροπή του σκορ δεν άργησε να έρθει. Στο 40’ ο Καμαβινγκά εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μόντριτς μιμήθηκε τον Γάλλο, δίνοντας προβάδισμα στην Ρεάλ.

Στο δεύτερο μέρος, οι Μαδριλένοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι, οπού και πάλι μέσα σε ένα τρίλεπτο πέτυχαν δύο τέρματα και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Αρχικά, ο Μπενζεμά από την άσπρη βούλα στο 75’ και στη συνέχεια ο Ασένσιο στο 78’ υπέγραψαν το τελικό 4-1. Ένα σκορ που βέβαια θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αλλά δύο ακόμη γκολ του αρχηγού της Ρεάλ ακυρώθηκαν ορθά ως οφσάιντ.

Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έφτασε τους 63 βαθμούς, οκτώ περισσότερους από την δεύτερη Σεβίλλη, λίγες ημέρες πριν την ρεβάνς με την Παρί σεν Ζερμαίν για τους «16» του Champions League. Από την άλλη η Σοσιεδάδ παραμένει στην 6η θέση με 44 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Ατλέτικο που αγωνίζεται την Κυριακή με την Μπέτις.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ.Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ (84' Βάθκεθ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Καμαβινγκά, Καζεμίρο, Μόντριτς, Ροντρίγκο (77' Ασένσιο), Μπενζεμά (84' Μαριάνο), Βινίσιους (82' Μαρσέλο)

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ι. Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο, Πατσέκο (46' Τζουάχρα), Λε Νορμάντ, Θουμπελδία, Θαλδούα (64' Ελουστόντο), Ιγιαραμέντι (64' Θουμπιμέντι) Μερίνο, Γκοροσάμπελ, Νταβίντ Σίλβα (46' Ραφίνια), Οϊαρθάμπαλ, Ίσακ (80' Σέρλοθ)

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0