Football Talk

Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ 3-2: Ολική ανατροπή με λυτρωτή τον Κάλαιτζιτς!

Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ 3-2: Ολική ανατροπή με λυτρωτή τον Κάλαιτζιτς!

Η Στουτγκάρδη πέτυχε μια… επική ανατροπή επί της Γκλάντμπαχ. Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, έκανε τα αδύνατα δυνατά για να υπερασπιστεί την έδρα της και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Η Γκλάντμπαχ είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού επικρατώντας κατά κράτος των γηπεδούχων με 2-0 πρίν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Δύο γκολ από τον Πλέα και τον Τουράμ, στο 14’ και το 35’ αντίστοιχα, ήταν αρκετά για να δώσουν ψυχολογία στους φιλοξενούμενους.

Τρία λεπτά αργότερα από το γκολ του Τουράμ, ο Εντό σκόραρε και μείωσε το σκορ για να πάει στο ημίχρονο με ένα γκολ διαφορά (2-1) για τη Στουτγκάρδη. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί και επιστρέφοντας στο τερέν πίεσαν τους αντιπάλους τους κατά μήκος του γηπέδου. Με ένα γρήγορο γκολ του Φιουρίχ στο 51’, η αναμέτρηση ήρθε στα ίσα (2-2) με τους ρόλους να αντιστρέφονται πλήρως.

Πολλές φάσεις για τους γηπεδούχους και ελάχιστες για την Γκλάντμπαχ, στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η Στουτγκάρδη βρήκε ένα γκολ στο 83’ με τον Κάλαιτζιτς να λυτρώνει την ομάδα του και να βάζει το γκολ, το οποίο έμελλε να σφραγίσει την ολική ανατροπή του αγώνα. Στο 87ο λεπτό ο Ομάρ Μαρμούς, κατάφερε να στείλει για τέταρτη φορά τη μπάλα στο πλεχτό, αλλά βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Ο βοηθός το αντιλήφθηκε και υπέδειξε την παράβαση.

Για τον υπολειπόμενο χρόνο, οι γηπεδούχοι έχασαν τη συγκέντρωση τους και έδωσαν το δικαίωμα στη Γκλάντμπαχ να έχει την κατοχή, πιέζοντας για να πάρει έστω το βαθμό. Κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθηκε και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ολική ανατροπή.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0