Football Talk

Λέστερ – Λιντς 1-0: Μπαρνς και… κάτω στο ντεμπούτο του Τζέσι Μαρτς! (video)

Λέστερ – Λιντς 1-0: Μπαρνς και… κάτω στο ντεμπούτο του Τζέσι Μαρτς! (video)

Η Λιντς ήταν καλύτερη και πιο επιθετική απέναντι στην Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς, που δεν περίμενε τόσο μεγάλη αγωνιστική βελτίωση από το σύνολο του Τζέσι Μαρτς, αλλά ο Χάρβεϊ Μπαρνς έκανε και πάλι την διαφορά. Σκόραρε, έκανε το 1-0 και ο Κάσπερ Σμάιχελ διατήρησε τη νίκη για την ομάδα του!

Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο αλλά το γεγονός πως η Λέστερ κατάφερε να διατηρήσει το «μηδέν» σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Premier League, προξενεί έκπληξη σε όλους τους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι «αλεπούδες» δεχόντουσαν γκολ… σχεδόν από όλους φέτος αλλά τόσο απέναντι στην Μπέρνλι, όσο και κόντρα στην Λιντς, οι «αλεπούδες» αποδείχθηκαν σοβαρές αμυντικά, έχοντας και σε μεγάλη ημέρα τον Κάσπερ Σμάιχελ!

Αυτός διατήρησε το «μηδέν» στις τέσσερις από τις πέντε τελικές προσπάθειες που επιχείρησαν τα «παγώνια» στο ξεκίνημα, αλλά η καλύτερή του στιγμή στο ματς είναι η εξ’ επαφής απόκρουση στο πλασέ του Τζέιμς με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι που δεν είχαν εντός εστίας τελική προσπάθεια μέχρι τότε, ανέβασαν στροφές και μία καλή συνεργασία ανάμεσα σε Μπαρνς και Ιεανάτσο, ήταν αρκετή για να κρίνει το αποτέλεσμα.

Ο δεύτερος άλλαξε την μπάλα με τον πρώτο φετινό σκόρερ των «αλεπούδων» και αυτός ολοκλήρωσε υπέροχα την φάση με το αριστερό. Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, η Λέστερ πήρε το τρίποντο και η Λιντς «μπλέκει» ακόμη περισσότερο, ακόμη και μετά το θετικό ντεμπούτο του 3ου Αμερικανού προπονητή στην ιστορία της Premier League, Τζέσι Μαρτς.


Ο Μπαρνς όμως αποφάσισε το νικητή και έκανε το καλύτερο δυνατό δώρο στον Τζέιμι Βάρντι που επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του, για πρώτη φορά στο 2022, συμβάλλοντας στην συγκομιδή του 33ου πόντου της στην σεζόν!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0