Football Talk

Αλαβές – Σεβίλλη 0-0: «Κόλλησε» η ομάδα του Λοπετέγκι, χαμογελάει η Ρεάλ Μαδρίτης!

Αλαβές – Σεβίλλη 0-0: «Κόλλησε» η ομάδα του Λοπετέγκι, χαμογελάει η Ρεάλ Μαδρίτης!

Σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, κερδισμένες βγήκαν η Αλαβές και η… Ρεάλ Μαδρίτης! Η πρώτη κράτησε την Σεβίλλη στο «μηδέν» και απέσπασε «λευκή» ισοπαλία και η δεύτερη είδε την βασική αντίπαλό της για τον τίτλο να μην σκοράρει, να σκοντάφτει και να μένει στο -5 από την κορυφή, με ματς περισσότερο!

Αν κάποιος μπορεί να είναι χαρούμενος μετά το θέαμα που έλαβε χώρα στην έδρα της Αλαβές, βλέποντας το ματς της ομώνυμης ομάδας με την Σεβίλλη, αυτή μπορεί να είναι μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κάρλο Αντσελότι είδε τους Σεβιγιάννους να «σκοντάφτουν» και πλέον η τύχη της Ρεάλ είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της, αφού αν επικρατήσουν της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «σπίτι» τους, το +8 θα δεσπόζει στον βαθμολογικό πίνακα.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, γενικότερα τα λόγια είναι περιττά, καθώς αντικρίσαμε ένα κακό θέαμα γενικότερα και μία «ψυχωμένη» Αλαβές που έπαιξε για το «μηδέν» και εν τέλει το έφερε εις πέρας.

Οι τελικές στην εστία από αμφότερες ήταν αθροιστικά τρεις, ενώ οι καλύτερες ευκαιρίες του ματς έλαβαν χώρα από το 41ο μέχρι και το 53ο λεπτό όταν ο Οκάμπος αστόχησε από κοντά, ο ίδιος παίκτης σημάδεψε λάθος στο 52’ και ο Ριόχα τέσταρε τα αντανακλαστικά του Μπόνο, 60 δευτερόλεπτα αργότερα.

Έκτοτε, οι άμυνες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και από την στιγμή που ούτε ο Μουνίρ της Σεβίλλης κατάφερε στο 89’ να κερδίσει τον Πατσέκο, το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα!

Για την ιστορία, απλώς να αναφέρουμε πως πρόκειται για το πρώτο 0-0 μεταξύ των δύο αντιπάλων, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης από τον Οκτώβριο του 1999. Αλαβές και Σεβίλλη λοιπόν, «έγραψαν» ιστορία μεταξύ τους στο 21ο αιώνα και η Ρεάλ Μαδρίτης δικαίως χαμογελάει!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0