Football Talk

Κόντε: «Αυτή είναι η ιστορία της Τότεναμ τα τελευταία 20 χρόνια»!

Κόντε: «Αυτή είναι η ιστορία της Τότεναμ τα τελευταία 20 χρόνια»!

O Αντόνιο Κόντε αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τότεναμ, τονίζοντας πως η κατάσταση του συλλόγου δεν είναι προσωρινή αλλά κάτι σύνηθες τα τελευταία 20 χρόνια.

Η Τότεναμ αποκλείστηκε από το FA Cup, δεχόμενη γκολ στην παράταση από την Μίντλεσμπρο και στο τέλος της σεζόν θα συμπληρώσει 15 χρόνια χωρίς τίτλο, καθώς στο πρωτάθλημα παλεύει ακόμη για να τερματίσει στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο Αντόνιο Κόντε, που λίγες ημέρες νωρίτερα αναρωτήθηκε για το αν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να καθίσει στον πάγκο της Τότεναμ, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως η αστάθεια που χαρακτηρίζει τους «spurs» δεν ξεκίνησε τώρα αλλά είναι μία κατάσταση που ταλαιπωρεί το σύλλογο τα τελευταία 20 χρόνια και είναι δύσκολο να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη.

«Αυτή είναι η ιστορία της Τότεναμ. Πολλά σκαμπανεβάσματα. Για να είσαι ανταγωνιστικός και να προσπαθήσεις να κερδίσεις κάτι και να προσπαθήσεις να παλέψεις για κάτι σημαντικό και να γίνεις μια δυνατή ομάδα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι σταθερός και να αποφύγεις αυτά τα σκαμπανεβάσματα.

Το να γίνει αυτό και να αλλάξει αυτού του είδος η κατάσταση που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι απλό. Βραχυπρόθεσμα είναι αδύνατο να γίνει αυτό. Όχι μόνο από μένα, αλλά και από κάθε προπονητή που θα έρθει εδώ για να αλλάξει την κατάσταση. Αυτή είναι η ιστορία του συλλόγου τα τελευταία 20 χρόνια» ήταν τα λόγια του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0