Football Talk

Αλέγκρι: «Είμαι πεπεισμένος ότι το πρωτάθλημα δεν είναι για μας»

Αλέγκρι: «Είμαι πεπεισμένος ότι το πρωτάθλημα δεν είναι για μας»

Ρεαλιστής και ξεκάθαρος για τους στόχους της Γιουβέντους ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος παραδέχθηκε ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν αποτελεί στόχο για την ομάδα του αλλά η τετράδα.

Είναι γνωστό πως η Γιουβέντους βρίσκεται μακριά από την κορυφή της Serie A και για δεύτερη σερί σεζόν, όλα δείχνουν πως θα μείνει χωρίς πρωτάθλημα.

Η άφιξη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αντί του Αντρέα Πίρλο δεν κατάφερε να φέρει την «άνοιξη» και ο Ιταλός προπονητής δείχνει παραπάνω από ρεαλιστής για τα όσα συμβαίνουν.

Ο ίδιος, δήλωσε ξεκάθαρα πως η Γιούβε δεν μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, με τον στόχο της ομάδας να είναι η τετράδα και όχι η κορυφή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά είπε: «Γιατί συνεχίζετε να με ρωτάτε. Παραμένω απόλυτα πεπεισμένος ότι το Σκουντέτο δεν είναι για μας. Κερδίζεται γύρω στους 84-85 πόντους. Μία από τις 3 ομάδες στην κορυφή μπορεί να φτάσουν εκεί αν λάβουμε υπόψιν το πρόγραμμα. Θα χρειαστεί να κερδίσουμε όλα μας τα παιχνίδια μόνο για να φτάσουμε στους 83 βαθμούς και το να τα νικήσουμε όλα δεν είναι εύκολο. Για μας ο στόχος είναι να τερματίσουμε στην τετράδα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0