Football Talk

Τούχελ: «Αγαπώ την Τσέλσι και εύχομαι να συνεχίσω στην ομάδα και με τον νέο ιδιοκτήτη» (video)

Τούχελ: «Αγαπώ την Τσέλσι και εύχομαι να συνεχίσω στην ομάδα και με τον νέο ιδιοκτήτη» (video)

Την αβεβαιότητα για το μέλλον του μοιράστηκε ο Τόμας Τούχελ, έπειτα από τις εξελίξεις στο θέμα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στη Τσέλσι.

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας έχει φέρει τα πάνω-κάτω στον πλανήτη. Ανάμεσα στις εξελίξεις που επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό, είναι και το θέμα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Τσέλσι, έπειτα από 19 χρόνια.

Ο Ρώσος μεγιστάνας έχει θέσει προς πώληση τον αγγλικό σύλλογο και ήδη έχει σχηματιστεί… ουρά για την αγορά των δικαιωμάτων της. Φυσικά, ο ερχομός ενός νέου ιδιοκτήτη θα φέρει αρκετές αλλαγές στην ομάδα, με τον Τόμας Τούχελ να προετοιμάζεται για αυτές τις αλλαγές.

Ο Γερμανός τεχνικός μοιράστηκε την αβεβαιότητα που νιώθει για το μέλλον του στον πάγκο των «μπλε», με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως θέλει να παραμείνει όσο τίποτα στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Μου ταίριαξε απόλυτα η ομάδα, αγαπώ τα πάντα σε αυτό το κλαμπ, έχω ξαναπεί ότι θέλω να παραμείνω στην Premier League και μακάρι να συνεχίσω στην ομάδα και με τον νέο ιδιοκτήτη. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι λογικό να υπάρχει αβεβαιότητα...»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0