Football Talk

Ξέσπασμα Κούμαν: «Γιατί έπρεπε να φύγει ο Μέσι, ενώ αργότερα ξοδεύτηκαν 55 εκατομμύρια σε έναν παίκτη;»

Ξέσπασμα Κούμαν: «Γιατί έπρεπε να φύγει ο Μέσι, ενώ αργότερα ξοδεύτηκαν 55 εκατομμύρια σε έναν παίκτη;»
Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις μήνες μετά την απόλυσή του, αλλά ο Ρόναλντ Κούμαν τελικά «έσπασε τη σιωπή του» και κατακεραύνωσε τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα.
Σχετικά Άρθρα

Ο Ρονάλντ Κούμαν παραχώρησε συνέντευξη στην ολλανδική εφημερίδα «AD» σχετικά με την παραμονή και την απόλυση του από τον πάγκο των Καταλανών. Εμφανώς προβληματισμένος, ο Ολλανδός τεχνικός εξιστόρησε πως, μετά από επιμονή της διοίκησης, συμφώνησε στην αποχώρηση κάποιων παικτών για να μπουν σε τάξη τα οικονομικά, εκφράζοντας ταυτόχρονα και τα παράπονά του για τις επιλογές των διοικούντων μετά την απομάκρυνσή του. «Μετά από επιμονή της αθλητικής διοίκησης, συμφώνησα στην αποχώρηση κάποιων παικτών για να βάλω σε τάξη τα οικονομικά. Όταν όμως βλέπεις ότι λίγο αφότου άφησαν τον Μέσι να φύγει, υπογράφουν κάποιον για 55 εκατομμύρια, αναρωτιέσαι αν συνέβαινε κάτι άλλο. Γιατί έπρεπε να φύγει ο Μέσι;»

Παράλληλα ο Κούμαν θεωρεί πως δεν του δόθηκε η απαραίτητη πίστωση χρόνου, ενώ ήταν αποκαλυπτικός και για τον νέο προπονητή της «Μπάρτσα», Τσάβι Ερνάντεζ. «Δεν μου έδωσαν τον χρόνο που έδωσαν στον νέο προπονητή Τσάβι. Ακόμα με πονάει. Δούλευα με πολλούς τραυματίες. Κάθε προπονητής χρειάζεται χρόνο και υπομονή από το διοικητικό συμβούλιο. Ο Λαπόρτα μου είχε πει χίλιες φορές ότι ο Τσάβι δεν θα ήταν ο προπονητής του γιατί του έλειπε η εμπειρία αλλά ο πρόεδρος χρειαζόταν μια ασπίδα, κάποιον να κρυφτεί πίσω».

Φυσικά δεν παρέλειψε να δείξει τον εκνευρισμό του για τον Λαπόρτα, ο οποίος ήθελε να τον ξεφορτωθεί σύμφωνα με τον Ολλανδό. «Δεν θα με δείτε στο Καμπ Νου στο κοντινό μέλλον, δεν μπορώ να το κάνω ακόμα. Με αυτόν τον πρόεδρο δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι δεν συνέβη τίποτα. Δεν ήμουν προπονητής του Λαπόρτα. Αυτή την αίσθηση είχα από την πρώτη στιγμή, αφού μετά τις εκλογές δεν έγινε… κλικ. Αυτή η απαραίτητη υποστήριξη από τους από πάνω έλειπε. Ήθελα πολύ να πετύχω ως προπονητής στην Μπάρτσα, να κάνω ό,τι μπορούσα, αλλά συνειδητοποίησα ότι ο Λαπόρτα ήθελε να με ξεφορτωθεί γιατί δεν με είχε διορίσει εκείνος».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0