Football Talk

Λουτσέσκου: «Δεν ήταν κόκκινη κάρτα, η φάση έγινε μπροστά μου» (video)

Λουτσέσκου: «Δεν ήταν κόκκινη κάρτα, η φάση έγινε μπροστά μου» (video)

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ παρότι αγωνίστηκε για 70 λεπτά με παίκτη λιγότερα εξαιτίας της αποβολής του Τσιγγάρα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε πως δεν ήταν σε καμία περίπτωση κόκκινη κάρτα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου στην κάμερα της Cosmote TV:

Αν άλλαξε τα πλάνα του η αποβολή: 

«Πρώτα απ' όλα, οι παίκτες μου έκαναν ένα φανταστικό παιχνίδι. Εξαιρετική προσπάθεια και νοοτροπία. Παίζοντας σε ένα γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα για 75 λεπτά, η προσπάθεια ήταν τεράστια. Κανείς δε μπορεί να με πείσει ότι ήταν κόκκινη κάρτα (σ.σ. στον Τσιγγάρα). Η φάση έγινε μπροστά μου. Είναι θέμα του VAR, υπάρχει πρόβλημα με το VAR. Νομίζω δεν έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα».

Τι προσανατολισμό είχε στο παιχνίδι μετά την αποβολή: 

«Να κερδίσουμε το παιχνίδι, να μην χάσουμε. Και να ρισκάρουμε σε κάποιες φάσεις για να κερδίσουμε ίσως. Επίσης, πρέπει να α πω ότι η ΑΕΚ έχει ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, πολύ καλή ομάδα. Γι' αυτό οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια που τελείωσαν το  παιχνίδι έτσι, ακόμη και με παίκτη λιγότερο».




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0