Football Talk

Υφυπουργείο Αθλητισμού: «Ο κατήφορος της εναπομείνουσας διοίκησης της ΕΠΟ δεν έχει τελειωμό»

Υφυπουργείο Αθλητισμού: «Ο κατήφορος της εναπομείνουσας διοίκησης της ΕΠΟ δεν έχει τελειωμό»

Και το σίριαλ των ανακοινώσεων συνεχίζεται ανάμεσα σε ΕΠΟ και Λευτέρη Αυγενάκη.

Το υφυπουργείο Αθλητισμού απάντησε στη νέα ανακοίνωση της ΕΠΟ κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, υπογραμμίζοντας ότι «αντί να σιωπήσουν, να ντραπούν και να ζητήσουν συγγνώμη για την πρωτοφανή γκάφα τους να μπερδέψουν διάταξη που έχει ψηφιστεί πριν από 20 χρόνια, νομίζοντας ότι εισάγεται σήμερα στο αθλητικό σχέδιο νόμου, ψεύδονται κιόλας».

Παράλληλα παραθέτει το σχετικό ΦΕΚ για τον νόμο 4726 (Σεπτέμβριος του 2020), «όπου στο άρθρο 7, παρ. 6 αναφέρεται αυτολεξεί ότι "Για τη σύγκληση, συγκρότηση και λειτουργία της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), συμπεριλαμβανομένης της διεξαγωγής αρχαιρεσιών, εφαρμόζονται αποκλειστικά οι διατάξεις του καταστατικού της, ακόμη κι αν παρεκκλίνουν του παρόντος"».

Αναλυτικά:

«Ο κατήφορος της εναπομείνουσας διοίκησης της ΕΠΟ δεν έχει τελειωμό.

Αντί να σιωπήσουν, να ντραπούν και να ζητήσουν συγγνώμη για την πρωτοφανή γκάφα τους να μπερδέψουν διάταξη που έχει ψηφιστεί πριν από 20 χρόνια, νομίζοντας ότι εισάγεται σήμερα στο αθλητικό σχέδιο νόμου, ψεύδονται κιόλας:

Παρατίθεται το σχετικό ΦΕΚ για τον νόμο 4726 (Σεπτέμβριος του 2020), όπου στο άρθρο 7, παρ. 6 αναφέρεται αυτολεξεί ότι «Για τη σύγκληση, συγκρότηση και λειτουργία της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), συμπεριλαμβανομένης της διεξαγωγής αρχαιρεσιών, εφαρμόζονται αποκλειστικά οι διατάξεις του καταστατικού της, ακόμη κι αν παρεκκλίνουν του παρόντος».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0