Football Talk

«Μένει στην Στουτγκάρδη μετά το καλοκαίρι ο Μαυροπάνος – αποχωρεί και ο Γκεντουζί!»

«Μένει στην Στουτγκάρδη μετά το καλοκαίρι ο Μαυροπάνος – αποχωρεί και ο Γκεντουζί!»

Παρελθόν από το ρόστερ της Άρσεναλ αναμένεται να αποτελέσουν το καλοκαίρι τόσο ο Ντίνος Μαυροπάνος, όσο και ο Ματέο Γκεντουζί, οι οποίοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους με κανονική μεταγραφή στην Στουτγκάρδη και την Μαρσέιγ αντίστοιχα.

Δεν θα συνεχίσουν στην Άρσεναλ μετά το καλοκαίρι τόσο ο Ντίνος Μαυροπάνος, όσο και ο Ματεό Γκεντουζί, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο των «κανονιέρηδων» Chris Wheatley, ο οποίος κατέστησε σαφής την απόφαση του Μικέλ Αρτέτα, αναφορικά με το μέλλον τους!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Στουτγκάρδη, ανεξάρτητα από το αν η ομάδα του θα παραμείνει ή όχι στην Bundesliga, ενώ ο Γάλλος μέσος των Λονδρέζων έχει ήδη συμφωνήσει με την Μαρσέιγ για τριετές συμβόλαιο.

Αυτό σημαίνει πως η Άρσεναλ δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού μέσου το καλοκαίρι, ενώ η απόφαση που θα παρθεί με τον Γουίλιαμ Σαλιμπά θα καθορίσει και το αν θα αγοράσει και 4ο κεντρικό αμυντικό, πίσω από Μπεν Γουάιτ, Γκάμπριελ Μανγκαλάες και Ράιαν Χόλντινγκ!

Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0