Football Talk

ΑΕΚ: Με την πλάτη στον τοίχο και απίστευτη πίεση κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Με την πλάτη στον τοίχο και απίστευτη πίεση κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ πολύ απλά δεν έχει άλλη… πολυτέλεια να μην κερδίσει και το αποψινό ντέρμπι.

Άλλο ένα παιχνίδι, άλλο ένα ντέρμπι, άλλον έναν αγώνα με τεράστια πίεση έχει μπροστά της η ΑΕΚ. Το βράδυ (20:30 Cosmote TV 1) η Ένωση με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στον πάγκο της, μετά την απόλυση του Αργύρη Γιαννίκη, φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που δεν την… παίρνει να μην το κερδίσει! Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα! Δεν γίνεται η ΑΕΚ να μην κερδίσει το βραδινό ματς… Δεν το αντέχει η ίδια να μην πάρει ούτε αυτό το ματς.

Η πίεση σε διοίκηση και παίκτες πλέον είναι ξεκάθαρη, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δεν υπάρχει άνθρωπος μέσα στην ομάδα που να μη τη νιώθει… Το βράδυ λοιπόν, η νίκη για την ΑΕΚ με πολύ απλά λόγια είναι μονόδρομος και πρέπει να έρθει τόσο για την ψυχολογική, όσο και βαθμολογική της επιβίωση…

Οι παίκτες μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να παίξουν για τη φανέλα και τους εαυτούς τους τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Σωκράτης Οφρυδρόπουλος έχοντας κάνει μόνο μία προπόνηση, έχει αφιερώσει τόσο χθες, όσο και σήμερα στο ξενοδοχείο αρκετές ώρες συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστές. Ξέρει ότι τα αποτελέσματα μπορούν να έρθουν εφόσον φτιάξει το κλίμα και ανέβει ψυχολογικά η ομάδα. Περιμένει λοιπόν κι αυτός οι παίκτες της ΑΕΚ να βγάλουν μία αντίδραση το βράδυ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στα αγωνιστικά ο Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Στάνκοβιτς, Γέβτιτς, Γαλανόπουλο, όπως και στον τιμωρημένο Λε Ταλέκ. Σχετικά με την 11άδα δεν είχε τον χρόνο να δοκιμάσει πολλά πράγματα φυσικά. Γι’ αυτό και δεν αναμένονται πολλές αλλαγές. Στο τέρμα θα είναι ο Τσιντώτας, δεξί μπακ ο Ρότα ή ο Μισελέν και αριστερό ο Μοχαμάντι ή ο Χατζισαφί. Στα στόπερ το δίδυμο Τζαβέλλας – Βράνιες δεν αναμένεται να «σπάσει». Στα αμυντικά χαφ θα είναι ο Σιμόες, έχοντας δίπλα του τον Σάκχοφ ή τον Σιμάνσκι, εφόσον είναι σε θέση ιατρικά να βγάλει 90λεπτο. Η μεσοεπιθετική τριάδα το προβάδισμα έχουν οι Άμραμπατ, Γκαρσία και Τσούμπερ, ωστόσο θέση διεκδικεί ο Μάνταλος, ενώ στην κορυφή της επίθεση φαβορί είναι ο Αραούχο.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0