Football Talk

Στο πλευρό του Κάργα ο ΠΣΑΠΠ

Στο πλευρό του Κάργα ο ΠΣΑΠΠ
Ο ΠΣΑΠΠ θα είναι στο πλευρό του Γιάννη Κάργα μετά τις δηλώσεις του 28χρονου αρχηγού του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά των όσων τον έχουν στοχοποιήσει.
Σχετικά Άρθρα

Ο Γιάννης Κάργας με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με την Λαμία είχε τονίσει πως θα κινηθεί νομικά εναντίων όσων τον έχουν στοχοποιήσει.

«Έχω ενημερώσει την ομάδα και θα κινηθώ δικαστικά, σε όλους αυτούς που πετούν λάσπη για να ικανοποιήσουν κάποια συμφέροντα», είχε δηλώσει ο έμπειρος αμυντικός και την Τετάρτη (2/3) ο ΠΣΑΠΠ τόνισε με ανακοίνωσή του πως βρίσκεται στο πλευρό του και συμπαραστέκεται στη σχετική του απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Γιάννη Κάργα και στην απόφασή του να κινηθεί νομικά εναντίον όσων θεωρεί ότι σπιλώνουν την ακεραιότητά του και τον ‘στοχοποιούν’, με αποτέλεσμα να θέτουν εν αμφιβόλω το ήθος και την αγωνιστική του αξιοπρέπεια.

Ο Σύνδεσμος βρίσκεται στο πλευρό όλων των ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών που διασύρονται δημόσια από οποιονδήποτε και απέναντι σε κάθε προσπάθεια ‘αναγόρευσής’ τους στο άλλοθι των όποιων αστοχιών του, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0