Football Talk

Ολυμπιακός: Για τη νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ολυμπιακός: Για τη νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Στο προτελευταίο του ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο ένα ακόμα τρίποντο που θα τον φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Να δώσει συνέχεια σε μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις θέλει ο Ολυμπιακός που στοχεύει στο να πάει στα πλέι-οφ με μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.  Οι Πειραιώτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο +13 από τον «δικέφαλο του βορρά», ενώ παραμένουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα και τρέχουν ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών. Στα τελευταία τέσσερα, μάλιστα, δεν έχουν δεχθεί καν γκολ

Κόντρα στον ΟΦΗ, την Κυριακή, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο με διάρκεια και ο Πορτογάλος θέλει από τους παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό μέχρι το φινάλε της σεζόν. 

Ως εκ τούτου δεν πρέπει να περιμένουμε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής τους Ονιεκούρου, Κούντε, Ρόνι Λόπες και Ανδρούτσο. Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Κώστας Φορτούνης που αναμένεται να παίξει με την πρώτη ομάδα στους επόμενους αγώνες αφού το επίπεδο ετοιμότητάς του πλέον βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. 

Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα, ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην άμυνα με παίκτες όπως οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Ρέαμπτσιουκ που δεν είχαν αγωνιστεί στο τελευταίο να διεκδικούν θέση, ενώ τις δικές τους πιθανότητες για να επιστρέψουν στις βασικές επιλογές έχουν και οι Αγκιμπού Καμαρά, Τικίνιο και Μαντί Καμαρά

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0