Football Talk

Μπέρνλι – Λέστερ 0-2: Επέστρεψαν και «καθάρισαν» το ματς ο Μάντισον με τον Βάρντι! (video)

Μπέρνλι – Λέστερ 0-2: Επέστρεψαν και «καθάρισαν» το ματς ο Μάντισον με τον Βάρντι! (video)
Έναν ακόμη σημαντικό βαθμό με φόντο την παραμονή της στην PremierLeagueφαινόταν πως θα καταφέρει να πάρει η Μπέρνλι στο Τερφ Μουρ απέναντι στην Λέστερ, αλλά ο Τζέιμς Μάντισον με τον Τζέιμς είχαν διαφορετική άποψη (0-2), αφήνοντας και πάλι στην επικίνδυνη ζώνη τη ομάδα του Σον Ντάις!

Το εξαιρετικό μομέντουμ που είχε «χτίσει» το τελευταίο διάστημα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί και απέναντι στην Λέστερ η Μπέρνλι του Σον Ντάις, η οποία μετά το ντεμαράζ που έχει κάνει στις τελευταίες αγωνιστικές, απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την 16η Μπρέντφορντ, έχοντας και τρία ματς λιγότερα.

Ωστόσο, η αποστολή της απέναντι στις «αλεπούδες» δεδομένα δεν θα ήταν εύκολη, με τον έμπειρο τεχνικό των γηπεδούχων να το γνωρίζει και να προσεγγίσει την αναμέτρηση με ιδιαίτερη προσεκτικότητα, έχοντας στο νου του ξεκάθαρα το «μηδέν» παθητικό.

Εν τέλει, ο στόχος δεν στέφθηκε από επιτυχία εξαιτίας του εξαιρετικού Τζέιμς Μάντισον και του Τζέιμι Βάρντι που επέστρεψε!


Γενικότερα, επρόκειτο για ένα ματς με περιορισμένες καλές στιγμές και ελάχιστες ευκαιρίες. Η Μπέρνλι ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος δίχως εντός εστίας τελική προσπάθεια, ενώ ο Πόουπ μπόρεσε να εξουδετερώσει επιτυχώς τις προσπάθειες των Περέιρα, Ντάκα και Μπαρνς πριν από την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και πάλι να βρουν χώρους ώστε να βρουν το πολυπόθητο γκολ που πιθανώς θα τους «χάριζε» και το πρώτο «διπλό» στο Τερφ Μουρ μετά από τρία χρόνια, αλλά μπορούν να αισθάνονται τυχεροί που δεν βρέθηκαν και… ηττημένοι.

Η στιγμή του 68ου λεπτού με τον Κορνέ ήταν μεγάλη, ενώ από εκεί και πέρα, ό,τι πιο σημαντικό έλαβε χώρα, προέκυψε από εμπνεύσεις του Μάντισον και από ένα φοβερό σουτ του Βάρντι που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Κάποια στιγμή όμως, η «ζημιά» για την Μπέρνλι θα γινόταν. Δέχθηκε ένα φοβερό γκολ από τον Μάντισον στο 82ο λεπτό, με ωραίο σουτ εκτός περιοχής με το αριστερό και από την στιγμή που ο Βέγκορστ δεν ευστόχησε δύο λεπτά μετά εξ’ επαφής, το τρίποντο για τις «αλεπούδες» ήταν γεγονός.



Αυτό απλώς «σφράγισε» ο Τζέιμι Βάρντι στο 89’, με το πρώτο του γκολ στην PremierLeagueμετά από το Νοέμβριο!



Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μπέρνλι: Πόουπ, Ρόμπερτς, Ταρκόβσκι, Μι (40’ Κόλιντς), Τέιλορ, Γουέστγουντ (88’ Μπαρνς), Μπράουνχιλ, Λένον, ΜακΝιλ, Βέγκορστ, Κορνέ (71’ Ροντρίγκες)

Λέστερ: Σμάιχελ, Περέιρα (46’ Λούκμαν), Τόμας Αμαρτέι, Σογιουντσού, Εντιντί, Τίλεμανς (73’ Μάντισον), Χολ, Ολμπράιτον, Μπαρνς, Ντάκα (72’ Βάρντι)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0