Football Talk

Μίλαν – Ίντερ 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν και τα… λένε τον Απρίλη!

Μίλαν – Ίντερ 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν και τα… λένε τον Απρίλη!

Μίλαν και Ίντερ αναδείχτηκαν ισόπαλες (0-0) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Coppa Italia στο «Τζουζέπε Μεάτσα»

Σε ένα ματς που κυριάρχησε ο… φόβος να μην δεχτούν κάποιο γκολ, Μίλαν και Ίντερ έμειναν στο 0-0 και η πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia θα κριθεί στη ρεβάνς που θα παιχτεί τον Απρίλιο.

 

Με το… καλησπέρα (10’) η Μίλαν έχασε τεράστια εύκαιρα να ανοίξει το σκορ. Ο Σαλεμάκερς έκανε ένα απευθείας σουτ από απόσταση βολής όμως ο Χαντάνοβιτς αντέδρασε εξαιρετικά διώχνοντας την μπάλα εκτός εστίας.

 
Το «καρδιοχτύπι» δεν σταμάτησε εκεί για την άμυνα της Ίντερ που στο αμέσως επόμενο λεπτό (11’) είδε μια πάσα ακριβείας του Ολιβιέ Ζιρού να βγάζει τον Τεό Ερναντέζ τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των «νερατζούρι», αλλά το σουτ του πέρασε βασανιστικά έξω από το αριστερό δοκάρι.

FMyxocDX0AoiszU.jpg

Οι «ροσονέρι», που ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, αλλά αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, έμειναν αήττητοι για τρίτο σερί ματς από τη μισητή αντίπαλό τους (1-1 και 2-1 στο πρωτάθλημα), ενώ δεν έχουν ηττηθεί στις 8 από τις 9 τελευταίες αναμετρήσεις με την Ίντερ σε Κύπελλο, Super Cup και Champions League (4 νίκες, 4 ισοπαλίες).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Φλορέντσι, Τομόρι, Ρομανιόλι (26' Καλούλου), Ερναντές, Κεσί, Μπενασέρ, Σαλεμάεκερς (66' Μεσίας), Κρούνιτς (66' Ντίαθ), Λεάο (66' Ρέμπιτς), Ζιρού

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (88' Νταρμιάν), Μπαρέλα (64' Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς (88' Γκόζενς), Τζέκο (79' Κορέα), Λαουτάρο (64' Σάντσες


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0