Football Talk

«Φτάνουν προτάσεις για την Τσέλσι, το σκέφτεται ο Αμπράμοβιτς!»

«Φτάνουν προτάσεις για την Τσέλσι, το σκέφτεται ο Αμπράμοβιτς!»

Κανείς δεν έχει καταλάβει αν η αποχώρηση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την Τσέλσι είναι δεδομένη ή όχι, αλλά τα τελευταία αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ρώσος ιδιοκτήτης των «μπλε» είναι πρόθυμος να ακούσει προσφορές για την πώλησή της.

Άμεσο αντίκτυπο έχουν τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στην Ρωσία και την Ουκρανία για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, για τον οποίον ήρθαν στην δημοσιότητα έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία κατηγορείται για προσπάθεια πολιτικής επιρροής, με τους «Εργατικούς» να ζητούν την αποχώρησή του από την Τσέλσι και γενικότερα από την Premier League.


Ακολούθως, ο Ρώσος προέβη σε ανακοίνωση που δήλωνε πως «αφήνει την Τσέλσι στους ανθρώπους της», αλλά ουδείς μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το αν αυτό είναι μία κίνηση που χαρακτηρίζεται από το «φαίνεσθαι» ή αν ισχύει στην πραγματικότητα.

Ωστόσο, τα τελευταία αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πώληση της Τσέλσι άμεσα σε οποιονδήποτε ενδιαφερθεί για την αγορά της. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αναμένει μέσα στην επόμενη εβδομάδα προτάσεις για την αγορά της, με τους ενδιαφερόμενους να είναι αρκετοί, τουλάχιστον φιλολογικά.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως ήδη έχει υπάρξει ενδιαφέρον από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τις ενδιαφερόμενες πλευρές να έχουν ήδη ξεκινήσει να καταρτίζουν το πλάνο βάσει του οποίου θα κάνουν την προσφορά τους στις επόμενες ημέρες, για πρώτη φορά από τότε που είναι ιδιοκτήτης της (2003).


Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0