Football Talk

ΑΕΚ: Το «διαζύγιο» με Γιαννίκη - η επόμενη μέρα

ΑΕΚ: Το «διαζύγιο» με Γιαννίκη - η επόμενη μέρα

Όλα όσα έγιναν την πρώτη μέρα του Μαρτίου: Το φινάλε με τον Γιαννίκη, ο Οφρυδόπουλος, ο Μελισσανίδης και ο... Φερνάντο Σάντος

Η 1η Μαρτίου βρήκε την ΑΕΚ πολύ διαφορετική με τις εξελίξεις να τρέχουν! Το αγωνιστικό πρόσωπο της Ένωσης το τελευταίο διάστημα, τα αρνητικά αποτελέσματα και η ντροπιαστική ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (3-0), δεχόμενη μάλιστα τρία γκολ σε 15 λεπτά, «βάρυναν» το κλίμα για τον Αργύρη Γιαννίκη που θα περάσει από το… λογιστήριο!

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι οι φήμες που ήθελαν τον Έλληνα τεχνικό να αποχωρεί επιβεβαιώθηκαν και επίσημα με την ΑΕΚ να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας τους. Τα «ηνία» της Ένωσης ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (2/3) ανέλαβε ο προπονητής της ΑΕΚ Β’, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο οποίος στην πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα είχε στο πλευρό του τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τους δύο άντρες να μιλούν αμφότεροι στους ποδοσφαιριστές στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την… μετά Γιαννίκη εποχή!

Η ΑΕΚ μπήκε λοιπόν πάλι σε αναζήτηση νέου προπονητή. Μόνο που πλέον τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά και σίγουρα πιο αισιόδοξα ως προς τις προθέσεις της ΠΑΕ να φέρει στην ομάδα έναν τεχνικό από το… πάνω ράφι, με το όνομα του Φερνάντο Σάντος να φιγουράρει στην κορυφή της λίστα.

Με αφορμή το «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Γιαννίκη το ΒΝ Sports έκανε μια αναδρομή και σας παρουσιάζει τους… αριθμούς και τα αποτελέσματα των προπονητών που πέρασαν από τους «κιτρινόμαυρους».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0