Football Talk

Έξαλλος ο Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου: «Μην με ρωτάτε για τον πόλεμο δεν είμαι πολιτικός!» (video)

Έξαλλος ο Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου: «Μην με ρωτάτε για τον πόλεμο δεν είμαι πολιτικός!» (video)

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να του κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τη σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας επειδή αισθάνεται «άσχημα» και ότι «δεν είναι πολιτικός».

Ο φανερά ενοχλημένος προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, δέχτηκε ερωτήσεις ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας του για το Κύπελλο Αγγλίας με τη Λούτον την Τετάρτη (2/3), αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με πολλές ερωτήσεις που αφορούσαν τον πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας.

Οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν επίσης να «ερευνήσουν» τον Γερμανό για τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρόμαν Αμπράμοβιτς, αφού ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να παραδώσει την Τσέλσι στους εντολοδόχους του συλλόγου μετά τις συνέπειες στην ανατολική Ευρώπη.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για τις φρικαλεότητες του πολέμου στη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, ο Τούχελ νευριασμένος ζήτησε να μην του γίνουν ερωτήσεις για την Ουκρανία.

«Άκου, άκου, άκου, πρέπει να σταματήσεις, δεν είμαι πολιτικός», είπε ο Τούχελ σε δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία.

«Πρέπει να σταματήσεις, ειλικρινά, μπορώ μόνο να το επαναλάβω και νιώθω άσχημα που το επαναλαμβάνω γιατί δεν έχω ζήσει ποτέ πόλεμο.

Έτσι, ακόμα και να μιλήσω γι' αυτό, νιώθω άσχημα γιατί είμαι πολύ προνομιούχος – κάθομαι εδώ ήσυχος. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά πρέπει να σταματήσεις να μου κάνεις αυτές τις ερωτήσεις γιατί δεν έχω απαντήσεις για σένα».

Στη συνέχεια, ένας φανερά απογοητευμένος Τούχελ χτύπησε το τραπέζι αφού του ζητήθηκε η γνώμη του για τη σύγκρουση και την τρέχουσα κατάσταση του Αμπράμοβιτς ως ιδιοκτήτης της Τσέλσι.

Νωρίτερα στη θερμή συνέντευξη Τύπου, ο Τούχελ αποκάλυψε πώς η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον επηρεάζει σοβαρά - αλλά αποκάλυψε ότι αυτός και οι παίκτες προσπαθούν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στα επερχόμενα παιχνίδια του συλλόγου.

«Είναι απαίσιο. Είναι φρικτό», είπε ο Τούχελ όταν ρωτήθηκε για τον πόλεμο. «Δεν μπορεί να υπάρξει άλλη άποψη για αυτό, αλλά γιατί να αποσπόμαστε περισσότερο από εσάς. Είναι εκεί έξω. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα εκεί έξω. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Όλοι στην Ευρώπη έχουν “θόρυβο” στο κεφάλι τους που δεν αρέσει σε κανέναν. Ακόμα προσπαθείς να έρθεις στη δουλειά και να κάνεις το καλύτερο δυνατό στη δουλειά σου».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0