Football Talk

ΑΕΚ: Πρώτο στόχο έχει τον Φερνάντο Σάντος ή ίδιου επιπέδου προπονητή για τη νέα σεζόν

ΑΕΚ: Πρώτο στόχο έχει τον Φερνάντο Σάντος ή ίδιου επιπέδου προπονητή για τη νέα σεζόν

Όλα τα δεδομένα για τον πάγκο της ΑΕΚ για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ μπήκε πάλι και… επίσημα σε αναζήτηση νέου προπονητή. Μόνο που πλέον τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά και σίγουρα πιο αισιόδοξα ως προς τις προθέσεις της ΠΑΕ να φέρει στην ομάδα έναν τεχνικό από το… πάνω ράφι.

Ο Αργύρης Γιαννίκης από το μεσημέρι της Τρίτης (1/3) αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο Σωκράτης Οφρυρόπουλος, έχοντας δίπλα του τον Ηλία Κυριακίδη, αναλαμβάνει την ομάδα έως το τέλος των φετινών πλέι οφ. Και αυτόματα από τώρα η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει μπει ήδη στη διαδικασία αναζήτησης προπονητή που θα την οδηγήσει για τη σεζόν 2022-23.

Το όνομα του Φερνάντο Σάντος είναι πρώτο στη λίστα. Μαζί του υπάρχει επικοινωνία και μάλιστα καλή… Ο Σάντος βέβαια αυτή την περίοδο έχει μπροστά του τα μπαράζ με την Εθνική Πορτογαλίας για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ μέσα στον Μάρτιο.

Ακόμα πάντως και να περάσει η Πορτογαλία στο Μουντιάλ υπάρχει ένα «παράθυρο» να μην την… ακολουθεί ο Φερνάντο. Και απ’ αυτό το «παράθυρο» η ΑΕΚ… κοιτάει την περίπτωσή του. Προσοχή! Δεν υπάρχει καμία συμφωνία αυτή τη στιγμή ΑΕΚ και Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως είναι πρώτος στόχος της διοίκησης και τον προσπαθεί…

Αν τελικά, όμως, δεν προχωρήσει η πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος η ΑΕΚ σκοπεύει να κινηθεί και να φέρει έναν προπονητή ανάλογου επιπέδου!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0