Football Talk

ΑΕΚ: Διαρκείς επαφές κι όλα ανοιχτά ακόμα και για άμεσες εξελίξεις με Γιαννίκη

ΑΕΚ: Διαρκείς επαφές κι όλα ανοιχτά ακόμα και για άμεσες εξελίξεις με Γιαννίκη

Ποια είναι τα δεδομένα στο θέμα προπονητή στην ΑΕΚ και το ενδεχόμενο να πάει με άλλον τεχνικό στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Κρίσιμες ώρες στην ΑΕΚ στο θέμα προπονητή. Από χθες το πρωί μέχρι και σήμερα (1/3) οι συζητήσεις που γίνονται, προκειμένου να αντικατασταθεί ο Αργύρης Γιαννίκης με έναν προπονητή που θα αναλάβει αυστηρά την ομάδα έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, είναι διαρκείς. Οι επαφές γίνονται με προπονητές εκτός ΑΕΚ, όμως προς το παρόν δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Συνεχίζονται ωστόσο οι προσπάθειες.

Αν δεν βρεθεί η λύση να έρθει ένας τεχνικός μέχρι το τέλος των πλέι οφ εκτός ΑΕΚ, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις εντός ΑΕΚ, όπως είναι ο Οφρυδόπουλος ή ο Παναγιωτάρας. Οι ώρες είναι κρίσιμες, η ΑΕΚ έχει στις 5 το απόγευμα προπόνηση και αύριο το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει λοιπόν, αγωνία να δούμε τι θα αποφασίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης: Ποιος θα δηλαδή θα είναι το απόγευμα στην προπόνηση κι άρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ στον πάγκο της ομάδας. Οι πιθανότητες να έχουμε εξελίξεις εντός της ημέρας είναι σημαντικές…

Όλα πάντως είναι ρευστά. Επιπλέον, να σημειωθεί απ’ την ΠΑΕ ξεκαθάριζαν πως δεν υπάρχει θέμα Φαν’ τ Σχιπ, όπως κυκλοφόρησε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0