Football Talk

Θέλει να μείνει στην Άρσεναλ ο Σάκα, σίγουρη η διοίκηση για την ανανέωσή του συμβολαίου!

Θέλει να μείνει στην Άρσεναλ ο Σάκα, σίγουρη η διοίκηση για την ανανέωσή του συμβολαίου!

Απόλυτα ικανοποιημένος στην Άρσεναλ φαίνεται πως είναι ο Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες», με την διοίκηση να καθυστερεί συνειδητά τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του!

Μπορεί οι εμφανίσεις του Μπουκάγιο Σάκα να τον έχουν καταστήσει περιζήτητο στην Ευρώπη, από όλα τα κορυφαία κλαμπ, τόσο στην Αγγλία, όσο και έξω από αυτήν, όμως ο ποδοσφαιριστής μοιάζει… ανεπηρέαστος!

Τα τελευταία δημοσιεύματα μάλιστα, θέλουν τον teenager της Άρσεναλ να είναι απόλυτα χαρούμενος στο Βόρειο Λονδίνο, δίχως να κάνει δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του!

Η πρόθεσή του μάλιστα έχει γίνει γνωστή στην διοίκηση της Άρσεναλ, η οποία ναι μεν δεν επαναπαύεται ως προς την περίπτωσή του, αλλά δεν σκοπεύει να ξεκινήσει και άμεσα τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του!

Αυτό άλλωστε λήγει το καλοκαίρι της επόμενης σεζόν, ενώ κομβικό ρόλο στην παραμονή του φαίνεται πως θα διαδραματίσει και ο Μικέλ Αρτέτα. Ο Ισπανός τον θεωρεί καταλυτικό στην πορεία των «κανονιέρηδων», ο Σάκα επιθυμεί την παραμονή του και η Άρσεναλ μόνο ευνοημένη μπορεί να βγει από το εν λόγω deal!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0