Football Talk

Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Κρίστενσεν ενόψει καλοκαιριού!

Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Κρίστενσεν ενόψει καλοκαιριού!

Την περίπτωση του Αντρέας Κρίστενσεν εξετάζει η Μπαρτσελόνα ενόψει του καλοκαιριού, με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του ποδοσφαιριστή στην Τσέλσι να αποτελεί και τον βασικότερο λόγο που σκέφτεται την αποχώρησή του από το Λονδίνο!

Την ενίσχυση της ανασταλτικής της λειτουργίας στοχεύει η Μπαρτσελόνα ενόψει του καλοκαιριού, με την διοίκηση των Καταλανών να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις που θα μπορούσαν να συμβάλλουν άμεσα στην βελτίωση του αγωνιστικού προφίλ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Μία από αυτές είναι δεδομένα ο Αντρέας Κρίστενσεν, με τον ποδοσφαιριστή να μην είναι αρνητικός στο εν λόγω ενδεχόμενο, μιας και δεν αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής που λαμβάνει από την Τσέλσι και τον Τόμας Τούχελ!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός πως αν και οι «μπλε» αγωνίστηκαν με τριάδα στο κέντρο της άμυνας, δεν αποτέλεσε κομμάτι αυτής στον τελικό του Λιγκ Καπ στα 120 αγωνιστικά λεπτά μαζί με την παράταση, γεγονός που πυροδότησε ακόμη περισσότερο τα σενάρια της αποχώρησής του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0