Football Talk

ΑΕΚ: Οι αλλαγές που χρειάζεται και ο τεράστιος κίνδυνος (video)

ΑΕΚ: Οι αλλαγές που χρειάζεται και ο τεράστιος κίνδυνος (video)

Η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, η άθλια αγωνιστική εικόνα και το «πάντρεμα» όλων όσων έχουν γίνει το τελευταίο δίμηνο μπορεί να φέρουν άμεσες εξελίξεις στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ διαλύθηκε στη Λεωφόρο! Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό μέσα στα… 30’ πρώτα λεπτά ! Η ΑΕΚ έδειξε ένα θλιβερό αγωνιστικό πρόσωπο στο χθεσινό παιχνίδι. Και στο χθεσινό παιχνίδι αν θέλετε, γιατί εδώ και δυο μήνες περίπου η Ένωση «πετάει» από ήττα σε ήττα. Κάποια αλλαγή σε πρόσωπα σε βασικές θέσεις έως τώρα δεν έχουμε.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι σαφές πως θέλει να κερδίσει χρόνο. Όπως δείχνει δεδομένο πως θα έχουμε ριζικές αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ με ορίζοντα το καλοκαίρι, καθώς είναι ξεκάθαρο πως έτσι η ομάδα έχει χτυπήσει στα βράχια. Για τον Αργύρη Γιαννίκη εδώ και καιρό έχει φανεί ότι δεν… μπορεί. Επιθυμία της διοίκησης ήταν να κερδηθεί χρόνος όσο αυτό είναι εφικτό και να έρθει ένας προπονητής επιπέδου… Φερνάντο Σάντος ή ακόμα και ο ίδιος ο Σάντος για τη νέα σεζόν.

Όπως φαίνεται όμως από τη θλιβερή ΑΕΚ όπως παρουσιάστηκε (και) στη Λεωφόρο, το ρίσκο να συνεχίσει ο Αργύρης Γιαννίκης έως το καλοκαίρι, είναι πολύ μεγάλο! Ο Μελισσανίδης βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι: Ή αλλάζει τώρα τον Γιαννίκη και τοποθετεί έναν άλλον υπηρεσιακό τεχνικό μπας κι αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια και στα παιχνίδια ή πάει μαζί του και στα επόμενα ματς, με τον κίνδυνο να μην βγει η ομάδα Ευρώπη να είναι ορατός. Ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα δείχνει ότι δεν μπορεί να πατήσει γερά στα πόδια της και να αποκτήσει μία αγωνιστική εικόνα τέτοια που να μπορεί να κάνει (έστω) δύο σερί νίκες!

Αν λοιπόν συνεχιστεί αυτή η τραγική αγωνιστική συμπεριφορά και εικόνα της ΑΕΚ, η ομάδα κινδυνεύει να μην βγει Ευρώπη του χρόνου! Τίποτα δεν είναι δεδομένο, έτσι όπως παρουσιάζεται η Ένωση αγωνιστικά. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ την Τετάρτη φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (2/3) σε εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις και αλλαγές στην ΑΕΚ, μπας και δεν καταστραφεί τελείως η σεζόν (αλλά και η επόμενη με μη έξοδο στην Ευρώπη).


Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0