Football Talk

Ολυμπιακός: Ματς – οδηγός για το υπόλοιπο της σεζόν! (video)

Ολυμπιακός: Ματς – οδηγός για το υπόλοιπο της σεζόν! (video)

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο Ολυμπιακός αντέδρασε μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Η μετάβαση από ένα απαιτητικό ευρωπαϊκό βράδυ σε ένα ματς πρωταθλήματος απαιτούσε ούτως ή άλλως αλλαγές και ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε εφτά διαφορετικούς παίκτες συγκριτικά με την ενδεκάδα της ρεβάνς με την Αταλάντα. Ωστόσο, ο προπονητής δεν έδωσε μόνο την απαραίτητη φρεσκάδα στην ομάδα του. Χρησιμοποιώντας αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν ως βασικό ατομικό τους χαρακτηριστικό την καλή τεχνική κατάρτιση, εμφάνισε μια ομάδα που αν μη τι άλλο έχει αρκετό ενδιαφέρον. 

Ο Ολυμπιακός ήταν γρήγορος με φαντασία, πλουραλισμό και διάθεση να προσφέρει θέαμα. Είχε διάρκεια στην απόδοση του και αν οι παίκτες του είχαν περισσότερο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια το σκορ θα μπορούσε να είχε… ξεφύγει. Οι 22 τελικές προσπάθειες (16 στον στόχο) έναντι των μόλις τριών του αντιπάλου φανερώνουν και την εικόνα του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ

Το βράδυ της Κυριακής (27/2) είχε, ίσως, ανέλπιστα πολλές καλές ειδήσεις για τον Πέδρο Μαρτίνς. Πέραν της νίκης και της διαφοράς που αυξήθηκε στους 13 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τον Γκάρι Ροντρίγκες να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να την συνδυάζει με γκολ και να υποψιάζει βάσιμα τον παρατηρητή πως η φετινή εικόνα των «ερυθρολευκων» από πλευράς εικόνας ίσως να ήταν πολύ καλύτερη αν είχε καταφέρει να κρατηθεί υγιείς για μεγαλύτερο διάστημα. Είδε τον Φώτη Κίτσο να… αρπάζει από τα μαλλιά μία ακόμα ευκαιρία και τον Ζοάο Καρβάλιο να προσθέτει στοιχεία που έλειπαν από το παιχνίδι της ομάδας. Είδε συνολικά τους ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με την ανάλογη σοβαρότητα σε όλο το ενενηντάλεπτο και να μην αφήνουν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. 

Μέχρι το φινάλε της σεζόν οι Πειραιώτες έχουν ακόμα 14 παιχνίδια που μπορεί να γίνουν 15 αν προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου. Ίσως το ματς αυτό κόντρα στον ΟΦΗ να ήταν το πρώτο από μια σειρά αγώνων μέχρι το φινάλε της σεζόν, όπου ο Πορτογάλος θα χρησιμοποιήσει για να αξιολογήσει το ρόστερ του ενόψει της επόμενης χρονιάς. Είναι σχεδόν βέβαιο πως οι παραπάνω παίκτες και μαζί τους κάποιοι ακόμα όπως οι Κανέ, Φαντιγκά και Βρουσάι να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής για να δείξουν αν μπορούν να έχουν ρόλο και σε τι βαθμό στην ομάδα τη νέα σεζόν και αυτό είναι μια πολυτέλεια που έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός με τη μεγάλη διαφορά που έχει χτίσει από τους διώκτες του. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0