Football Talk

Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ 5-1: Τορπίλισε τους «Pericos» ο Γέρεμι Πίνο με τέσσερα γκολ!

Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ 5-1: Τορπίλισε τους «Pericos» ο Γέρεμι Πίνο με τέσσερα γκολ!
Καταιγιστικό «κίτρινο υποβρύχιο» και τρομερός Γέρεμι Πίνο, 5-1 την Εσπανιόλ και… η αποστολή για 4άδα συνεχίζεται!  

Οι γηπεδούχοι πέρασαν ένα απρόσμενα εύκολο μεσημέρι στο Θεράμικα, διαλύοντας την Εσπανιόλ με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γέρεμι Πίνο που σκόραρε τέσσερις φορές.

Στο 9ο λεπτό η Βιγιαρεάλ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Αρνό Ντανζούμα έπειτα από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Τζιοβάνι Λο Σέλσο. Η πίεση από τους γηπεδούχους συνεχίστηκε και πέντε λεπτά αργότερα ο Πέρβις Εστουπινιάν σέντραρε από τα αριστερά και «βρήκε» τον Γέρεμι Πίνο, που με τρομερό άλμα σκόραρε και έκανε το 1-0. Γίνοντας ο τρίτος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της La Liga που πετυχαίνει τέσσερα τέρματα σε μία αναμέτρηση.

Στη συνέχεια, ο ίδιος έγραψε και το 2-0 με πλασέ λίγο πιο μπροστά από το σημείο του πέναλτι, μετά από πάσα του Ετιέν Καπού. Ενώ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου το καλό για την ομάδα του Ουνάι Έμερι και για τον 19άχρονο… τρίτωσε, πετυχαίνοντας το πρώτο χατ-τρικ στη καριέρα του σε κενή εστία ύστερα από σουτ του Καπού που αποκρούστηκε από τον Ντιέγκο Λόπεθ.

Παρόλα αυτά, ο νεαρός δεν σταμάτησε εκεί και βρήκε και τέταρτο γκολ στο 53΄ χάρη στο τσίμπημα της μπάλας κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και το πλασέ σε κενή εστία. Διαλύοντας πλήρως τα πλάνα του Βιθέντε Μορένο για το δεύτερο μέρος.

Μέχρις ότου, ο Κέιντι Μπάρε να μειώσει το σκορ σε 4-1 με δυνατό σουτ που κατέληξε στον «ουρανό» των διχτυών του Χερόνιμο Ρούλι. Αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Μπουλαγιέ Ντιά διαμόρφωσε το τελικό 5-1 με ένα πολύ ωραίο συρτό πλασέ λίγο πιο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούλι, Οριέ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες (46’ Μαντί), Εστουπινιάν, Καπού (63’ Ιμπόρα), Παρέχο, Τριγκέρος, Πίνο (75’ Τσουκουέζε), Λο Σέλσο (63’ Γκόμεθ), Ντανζούμα (76’ Ντιά)

Εσπανιόλ (Βιθέντε Μορένο): Λόπεθ, Χιλ, Γκόμεθ, Καμπρέρα, Πεδρόσα (74’ Ντίντακ), Μπάρε, Ερέρα (63’ Εμπάρμπα), Νταρντέρ, Βιλένα (46’ Ντιματά), Πουάδο (63’ Μελαμέντ), Ντε Τομάς (82’ Γου Λι)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0