Football Talk

Η χειρότερη συγκομιδή της Έβερτον εδώ και 98 χρόνια δεν μοιάζει καλός οιωνός! (video)

Η χειρότερη συγκομιδή της Έβερτον εδώ και 98 χρόνια δεν μοιάζει καλός οιωνός! (video)

Η Έβερτον διανύει μία από τις χειρότερες χρονιές της στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχοντας μαζέψει μόλις 22 βαθμούς σε 24 παιχνίδια και εφόσον επαληθευτεί η ιστορία, φαντάζει πιθανό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί του χρόνου στην Τσάμπιονσπιπ.

Πάλεψε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι ωστόσο δεν άντεξε στην ασφυκτική πίεση της και εν τέλει γνώρισε την ήττα με 1-0, με τον Μάικλ Κιν να κάνει τραγικό λάθος και να «χαρίζει» ένα εύκολο γκολ στον Φιλ Φόντεν. Ο λόγος για την Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ, που ακόμη και αν αδικήθηκε από την απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι στο χέρι του Ρόντρι, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν βρίσκεται στα παιχνίδια απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Σε μία χρονιά που το καλοκαίρι ο Ράφα Μπενίτεθ χρησιμοποίησε ελάχιστα εκατομμύρια για μεταγραφές, όπως ο Τάουνσεντ (ελεύθερος) και ο Γκρέι (2 εκατ. ευρώ), τα μέχρι πρότινος αποτελέσματα την έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Η Έβερτον βρίσκεται στην 17η θέση, μόλις 1 βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και την Μπέρνλι και πλέον αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να υποβιβαστεί στην 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ενώ μάλιστα δεν έχει την ιστορία με το μέρος της.

Τα «ζαχαρωτά» έχουν μαζέψει 22 βαθμούς σε 24 παιχνίδια, τη μικρότερη συγκομιδή τους τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είχε τους ίδιους βαθμούς μόνο στη σεζόν 1929-30, όταν και υποβιβάστηκε.

Πλέον, η συνέχεια φαντάζει δύσκολη και η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έχει να δώσει σκληρή μάχη για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, την ώρα που η Μπέρνλι φαίνεται να έχει σηκώσει κεφάλι και η Νιούκαστλ έχει απομακρυνθεί πολύ από τις τελευταίες θέσεις.

ΠΗΓΗ: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0