Football Talk

Κούτσιας: «Μαθαίνω πολλά από τον Λουτσέσκου»

Κούτσιας: «Μαθαίνω πολλά από τον Λουτσέσκου»

Ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου, Γιώργος Κούτσιας, μίλησε για το σημερινό (27/2) παιχνίδι με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα, ενώ ανέφερε πως μαθαίνει αρκετά πράγματα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Ήταν ένας αγώνας τρομερός από όλες τις απόψεις. Προηγηθήκαμε με 2-0, δεχθήκαμε στα τελευταία λεπτά το γκολ, πήγαμε στην παράταση, το άγχος ανέβαινε, αλλά θέλαμε την πρόκριση και έζησα και τη διαδικασία των πέναλτι, ήταν πολύ ωραία το απολαύσαμε όλοι. Είμαι χαρούμενος που περάσαμε. Είναι πολύ θετικό ότι είμαστε και σε τρεις διοργανώσεις, θέλουμε να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε πολύ καλά».

Για το πως είναι η μετάβαση στο πρωτάθλημα:

«Θέλει προσοχή και να κρατήσεις δυνάμεις, να αμυνθείς και να επιτεθείς καλά και να κερδίσεις και τον επόμενο αγώνα. Σημαντικό να κερδίσεις μετά από μία μεγάλη πρόκριση, όπως η προχθεσινή και να είσαι συγκεντρωμένος».

Για την κούραση από τα παιχνίδια:

«Για όλους υπάρχει κούραση, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι , χωρίς να μας επηρεάζει η κούραση και να πηγαίνουμε καλά σε όλους τους αγώνες, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τον αγώνα με τον Ιωνικό:

«Θέλω να πιστεύω ότι θα μπούμε δυνατά και θα κυριαρχήσουμε, να κερδίσουμε όλες τις μονομαχίες και να κερδίσουμε».

Για το πόσο διαφορετικό τον έχει κάνει αυτή η σεζόν:

«Έχω αλλάξει 2-3 προπονητές, μαθαίνω πολλά από τον κ.Λουτσέσκου. Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά και θέλω να παίρνω παιχνίδια, αν δεν παίρνω στην πρώτη ομάδα, να παίρνω στη Β’ και να πηγαίνει  καλά η σεζόν. Θέλω να παίζω. Στη Β’ ομάδα πηγαίνω καλά, σε έξι παιχνίδια, έχω έξι γκολ, δείχνω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω και να πάρω την ευκαιρία μου στην πρώτη ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0