Football Talk

Επίσημο το «διαζύγιο» Λιντς και Μπιέλσα

Επίσημο το «διαζύγιο» Λιντς και Μπιέλσα

Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η αποχώρηση του Μαρσέλο Μπιέλσα από τον πάγκο της Λιντς!

Ο Μπιέλσα κατέφτασε στο Λιντς τον Ιούνιο του 2018, αντικαθιστώντας τον Πολ Χέκινμποτομ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ενώ στη δεύτερή του χρονιά η ομάδα προβιβάστηκε στην Premier League μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αντρέα Ραντριτζάνι, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αυτή ήταν η πιο σκληρή απόφαση που χρειάστηκε να πάρω κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Λιντς Γιουνάιτεντ, λαμβάνοντας υπόψη όλη την επιτυχία που είχε ο Μαρσέλο στον σύλλογο. Με τον Μαρσέλο στο τιμόνι είχαμε τρεις απίστευτες σεζόν. Άλλαξε την κουλτούρα του συλλόγου και έφερε μια νοοτροπία νικητή σε όλους μας. Οι στιγμές που δημιουργήθηκαν, ιδιαίτερα τη σεζόν 2019/20 και η κατάκτηση της ανούδου στην Premier League, θα μείνουν φυσικά ανεξίτηλα χαραγμένες στις μνήμες όλων, συμπεριλαμβανομένων εμένα και των φιλάθλων.

Ωστόσο, πρέπει να ενεργήσω προς το συμφέρον του συλλόγου και πιστεύω ότι απαιτείται μια άμεση αλλαγή για να διασφαλίσουμε την παρουσία μας στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα πρόσφατα αποτελέσματα δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας. Βρισκόμαστε σε μια επισφαλή θέση στο πρωτάθλημα και νιώθω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρω έναν νέο προπονητή, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πιο κρίσιμη φάση της σεζόν».




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0