Football Talk

Αναστασίου: «Να μας εξηγήσει ο κύριος Ευαγγέλου στη φάση του Καρέλη, αν υπάρχει δυναμόμετρο!» (video)

Αναστασίου: «Να μας εξηγήσει ο κύριος Ευαγγέλου στη φάση του Καρέλη, αν υπάρχει δυναμόμετρο!» (video)
Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά τη «λευκή» ισοπαλία της ομάδας του με τον Βόλο (26/02, 0-0).
Σχετικά Άρθρα
Στη φάση του Νίκου Καρέλη στο 20ο λεπτό, στην οποία ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι, στάθηκε ο προπονητής των Αγρινιωτών, Γιάννης Αναστασίου, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το πέρας της αναμέτρησης με τον Βόλο (26/02, 0-0).

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Δεν είχαμε καθόλου κίνηση στο επιθετικό τρίτο. Μετά την είσοδο του Ντουάρτε είχαμε παραπάνω κίνηση. Στο τέλος δεν κάναμε καλή διαχείριση, ενώ είχαμε και τον Μαλή με κράμπες. Στο τέλος μπορούσε να σκοράρει οποιοσδήποτε. Δεν δείξαμε από την πλευρά μας παραπάνω πράγματα μεσοεπιθετικά».

Όσον αφορά την αλλαγή του Μόρσεϊ και τη φάση του Καρέλη τόνισε:
«Δεν είχα εμπιστοσύνη στον διαιτητή (για την αλλαγή του Μόρσεϊ). Θεωρούσα πως στην επόμενη φάση θα τον αποβάλλει και έπρεπε να προστατέψω την ομάδα. Θέλω να μας εξηγήσει για τη φάση του Καρέλη ο κύριος Ευαγγέλου εάν υπάρχει δυναμόμετρο. Εάν υπάρχει τράβηγμα είναι πέναλτι. Να μας εξηγήσει εάν υπάρχει δυναμόμετρο να ξέρουμε και εμείς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0