Football Talk

Η «αδελφική» αγκαλιά και τα δάκρυα των Ζιντσένκο και Μικολένκο (video)

Η «αδελφική» αγκαλιά και τα δάκρυα των Ζιντσένκο και Μικολένκο (video)

Οι Ουκρανοί ποδοσφαιριστές των Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους στην συγκινητική ατμόσφαιρα από τους οπαδούς και τους συμπαίκτες τους στο Γκούντισον Παρκ, που ντύθηκε στα χρώματα της χώρας τους, δείχνοντας έτσι την στήριξή τους για την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα οι Ζιντσένκο και Μικολένκο λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην πατρίδα τους, την Ουκρανία. Οι δυο τους έρχονται απόψε αντιμέτωποι στο Γκούντισον Παρκ, με την Έβερτον να υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η κάμερα τους απαθανάτισε σε μία ιδιαίτερη στιγμή.

Αφού πρώτα αγκαλιάστηκαν, στη συνέχεια αντίκρισαν τους συμπαίκτες τους να φορούν σημαίες της Ουκρανίας αλλά και μπλουζάκια με το μήνυμα «No War». Μάλιστα, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν την τα δάκρυά τους, με ολόκληρο το στάδιο να «βάφεται» στα χρώματα της χώρας τους, δείχνοντας με τον τρόπο τους την συμπαράστασή τους στους πολίτες της Ουκρανίας.

274601831_676915073339281_8126083212122381917_n.jpg











ΠΗΓΗ: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0