Football Talk

Οι βετεράνοι του Άρη ακύρωσαν το φιλικό με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ μετά το ντροπιαστικό πανό στην Τούμπα!

Οι βετεράνοι του Άρη ακύρωσαν το φιλικό με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ μετά το ντροπιαστικό πανό στην Τούμπα!

Θέση πήραν οι βετεράνοι του Άρη για τον σοκαριστικό πανό που ανέβασαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στον αγώνα με την Μίντιλαντ στηρίζοντας τους δολοφόνους του αδικοχαμένου Άλκη.

Σχετικά Άρθρα

Οι βετεράνοι του Άρη κράτησαν ψηλά τη σημαία του συλλόγου, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν. Επέδειξαν τα απαιτούμενα αντανακλαστικά και ακύρωσαν το φιλικό με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ, με αφορμή το σοκαριστικό πανό που έκανε «βόλτα» στη Τούμπα για πάνω από 140 λεπτά στο ευρωπαϊκό παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Μίντιλαντ!

Οι βετεράνοι είχαν προγραμματίσει να δώσουν ένα φιλικό στο Καυταντζόγλειο τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή των βετεράνων του Άρη, του ΠΑΟΚ και της Αστυνομίας, με το μήνυμα «Άλκη ζεις»!

«Το προγραμματισμένο τουρνουά κατά τής οπαδικής βίας, στη μνήμη του δολοφονηθέντος φιλάθλου του ΑΡΗ, Άλκη Καμπανού, μετά την χθεσινή (24/2) κατάπτυστη ανάρτηση του πανό στην Τούμπα, αναβάλλεται, αφού ουσιαστικά με αυτήν την ανάρτηση κατέπεσε και ο λόγος διεξαγωγής του! Όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, είμαστε πολύ λυπημένοι, αφού θέλαμε με την συμμετοχή μας στο τουρνουά, να τιμήσουμε την μνήμη του Άλκη, να περάσουμε ένα μήνυμα κατά τής οπαδικής βίας, αλλά και να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης… ελπίζοντας πάντα ότι η θυσία του Άλκη, δεν θα πάει χαμένη… και ότι η πολιτεία θα εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και θα πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την εξάλειψη τής βίας!!!» έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των βετεράνων του Άρη.

Πάντως, η ευχάριστη είδηση που βγήκε είναι ότι θα γίνει ένα φιλικό στη μνήμη του Άλκη. «Θα προγραμματίσουμε ένα φιλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, για να τιμήσει όλη η οικογένεια του ΑΡΗ την μνήμη του Άλκη, και την οικογένειά του. Του Άλκη πού η θυσία του συγκίνησε όχι μόνο την οικογένεια τού ΑΡΗ, αλλά και όλη την Ελλάδα! Τού Άλκη, πού είναι πια ένα σύμβολο για τον ΑΡΗ!», όπως ανέφερε η ανακοίνωση, τη στιγμή που οι παλαίμαχοι του Άρη θα δώσουν το «παρών» στο μνημόσυνο των 40 ημερών του Άλκη στη Βέροια.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0