Football Talk

Χόφενχαϊμ - Στουτγκάρδη 2-1: Ο Μπαουμγκάρτνερ έκλεψε την παράσταση και το… τρίποντο! (video)

Χόφενχαϊμ - Στουτγκάρδη 2-1: Ο Μπαουμγκάρτνερ έκλεψε την παράσταση και το… τρίποντο! (video)

Με τον Μπαουμγκάρτνερ να σκοράρει δις, η Χόφενχαϊμ έφτασε στην απόλυτη ανατροπή και πήρε το τρίποντο μέσα από τα χέρια της Στουτγκάρδης.

Σε ένα ματς με ξέφρενο ρυθμό η Χόφενχαϊμ κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της Στουτγκάρδης, στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga. Πρωταγωνιστής αυτής ο Μπαουμγκάρτνερ, με το οποίου τα τέρματα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην απόλυτη ανατροπή του σκορ και συνεπώς στο τρίποντο που τους κρατάει μέσα στο παιχνίδι της Ευρώπης.

Τα πράγματα φάνηκαν να κυλάνε με τον ιδανικό τρόπο αρχικά για την Στουτγκάρδη. Στο 43ο λεπτό ο διαιτητής αποφάσισε την ακύρωση του Χιούμπνερ λόγω οφσάιντ, ενώ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η ίδια κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Έντο (58’)

Κάπου εκεί ο Μπαουμγκάρτνερ άρχισε να γελά. Ο Αυστριακός έφερε το ματς στα ίσα σκοράροντας ένα όμορφο τέρμα που προήλθε από ατομική του ενέργεια και τελείωμα μέσα από την περιοχή στο 80’.

Πέντε λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Λάρσεν και πιάνοντας ένα γρήγορο σουτ, έκανε την απόλυτη ανατροπή για το 2-1.

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ: Μπάουμαν, Πος, Γκρίλιτς, Χάμπνερ, Καντεράμπεκ, Μπάουμγκαρτνερ, Γκέιγκερ, Ράουμ, Ριτέρ, Κράμαριτς, Μπεμπού

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ:  Μίλερ, Στέντσελ, Μαυροπάνος, Άντον, Ίτο, Μαρμούς, Εντό, Καραζόρ, Μανγκαλά, Φούχριχ, Τομάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0