Football Talk

Βιεϊρίνια: «Τιμή για κάθε παίκτη να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ»

Βιεϊρίνια: «Τιμή για κάθε παίκτη να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ»

Στον ευρωπαϊκό θρίαμβο του ΠΑΟΚ και το τι μέλλει γενέσθαι στάθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Για την σπουδαία νίκη και πρόκριση του ΠΑΟΚ μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στο PAOK TV περιέγραψε τα συναισθήματά του, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον της ομάδας στην Ευρώπη.

Για το αν κοιμήθηκε: 

«Δύσκολα, η ένταση που βγάζεις μετά από αυτά τα παιχνίδια, αυτό το συναίσθημα στην Ευρώπη είχαμε καιρό να το ζήσουμε. Αξίζουμε να βρισκόμαστε εκεί. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Η Γάνδη είναι μια δύσκολη ομάδα, για να φτάσει μέχρι εδώ σημαίνει ότι είναι πολύ καλή. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής που είναι πιο σημαντικό για εμάς».

Για το αν υπάρχει μεγαλύτερη άνεση πλέον στην Ευρώπη και λιγότερο άγχος: 

«Πάντα έχεις άγχος και από την στιγμή που φοράς αυτή τη φανέλα, έχεις το βάρος να γράφεις καθημερινά ιστορία, είναι τιμή για τον κάθε παίκτη να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ένταση θα είναι πιο δυνατή όσο προχωράς, θα είναι δύο καλά παιχνίδια και για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο».

Για την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ: 

«Για εμάς ήταν ευχάριστο η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ, γιατί πήγαμε στην παράταση και κερδίσαμε στα πέναλτι, για κάποιους μπορεί να είναι πιο δίκαιο, για κάποιους άλλους όχι, αλλά εμείς παίζουμε μπάλα και θέλουμε το αποτέλεσμα και τις νίκες».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0