Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Στους πολέμους πάντα την πληρώνουν οι αθώοι – Είμαστε μαζί με τον Ζιντσένκο»

Γκουαρδιόλα: «Στους πολέμους πάντα την πληρώνουν οι αθώοι – Είμαστε μαζί με τον Ζιντσένκο»

Στο πλάι του Ολεξάντρ Ζιντσένκο στάθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Για την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία μίλησε μεταξύ άλλων ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε επίσης και στον Ολεξάντρ Ζιντσένκο και τις δύσκολες ώρες που περνάει λόγω των γεγονότων στην πατρίδα του.

Για την κατάσταση στην Ουκρανία και τον Ζιντσένκο:

«Έχουμε μιλήσει μαζί του προσωπικά. Αν και δεν είναι εύκολο, ο Ολεξάντρ είναι ένας απίστευτα δυνατός τύπος. Ήταν τρομερός στις προπονήσεις. Είναι έτοιμος να παίξει αν χρειαστεί.

Είναι μια ανησυχία. Στη χώρα όπου γεννήθηκε σκοτώνουν αθώους ανθρώπους. Πώς να νιώσεις; Υποθέτω ότι έτσι νιώθει. Ο σύλλογος είναι κοντά του. Φυσικά έχει την υποστήριξή μας, ζούμε όλοι τις μέρες μαζί του και ξέρει ότι είμαστε εδώ. Έχει την άνευ όρων υποστήριξή μας».

Για την παρουσία του Ζιντσένκο σε συγκέντρωση υπέρ της Ουκρανίας:

«Τι θα κάνατε αν κάποιος από το εξωτερικό επιτεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο; Πώς θα σας φαινόταν; Έτσι νιώθει. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν πολλοί, πολλοί πόλεμοι. Πάντα οι αθώοι πληρώνουν το τίμημα, ένα τρομερό τίμημα για τις αποφάσεις ενός ή δύο ατόμων. Ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ από καταστάσεις του παρελθόντος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0