Football Talk

Έξαλλος ο Κόντε: «Αλλάζουν οι προπονητές, αλλά οι παίκτες μένουν πάντα ίδιοι» (video)

Έξαλλος ο Κόντε: «Αλλάζουν οι προπονητές, αλλά οι παίκτες μένουν πάντα ίδιοι» (video)

O Αντόνιο Κόντε έκανε έντονη κριτική στην διοίκηση της ομάδας του, καθώς η τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια φαίνεται πως τον έχουν ενοχλήσει-απογοητεύσει.

Η Τότεναμ το βράδυ της Τετάρτης (24/2) ηττήθηκε από την Μπερνλι, χάρη στο γκολ του Μι στο 71ο λεπτό. Τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας του Αντόνιο Κόντε (τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια) έφεραν τον Ιταλό τεχνικό… στα κάγκελα, ο οποίος «απασφάλισε» και μίλησε μετά την αναμέτρηση κάνοντας έντονη κριτική στη διοίκηση της ομάδας του, ενώ ταυτόχρονα έδειξε και την απογοήτευση του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόντε:

«Ίσως δεν είμαι τόσο καλός. Η Τότεναμ με κάλεσε για να αλλάξω πράγματα, είμαι απολύτως ειλικρινής. Κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά δεν είναι αρκετό. Τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια δεν είναι καθόλου καλό. Δεν συμβαίνει ποτέ σε μένα.

Πρέπει να μιλήσω στον σύλλογο. Η Τότεναμ πρέπει να αξιολογήσει την κατάσταση του κλαμπ, εμένα. Πρέπει να βρούμε την κατάλληλη λύση, δεν γίνεται να συνεχίσουμε να χάνουμε, λυπάμαι. Εδώ αλλάζουν οι προπονητές, αλλά οι παίκτες μένουν πάντα ίδιοι και τα αποτελέσματα δεν αλλάζουν.

Είμαι ανοιχτός σε κάθε απόφαση διότι θέλω να βοηθήσω την Τότεναμ. Είμαι πολύ ειλικρινής για να κλείσω τα μάτια και να συνεχίσω σε αυτή την κατάσταση λέγοντας “οκ, ο μισθός μου είναι καλός”. Έχω φιλοδοξίες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0