Football Talk

ΑΕΚ: Ώρες αγωνίας για τον Σάκχοφ με την ετοιμόγεννη σύζυγό του να βρίσκεται στο εμπόλεμο Κίεβο!

ΑΕΚ: Ώρες αγωνίας για τον Σάκχοφ με την ετοιμόγεννη σύζυγό του να βρίσκεται στο εμπόλεμο Κίεβο!

Δύσκολες στιγμές για τον Γεβχέν Σάκχοφ με το μυαλό του να είναι στην Ουκρανία και στο σπίτι του στο Κίεβο όπου βρίσκεται η έγκυος σύζυγός του

Έναν εφιάλτη ζει από την Πέμπτη (24/2) η Ουκρανία, μετά την εισβολή που δέχθηκε από τη Ρωσία. Ο Γεβχέν Σάκχοφ ζει κι αυτός ως Ουκρανός απίστευτες ώρες αγωνίας. Δεν είναι μόνο η πατρίδα του που δέχεται επίθεση, είναι το γεγονός ότι ο Κίεβο βρίσκεται και η ετοιμόγεννη σύζυγός του.

Η σύζυγος του Σάκχοφ είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι της στο Κίεβο και οι επιθέσεις των Ρώσων πλέον να βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτό! Όπως είναι φυσικό ο Σάκχοφ είναι συνεχώς στα τηλέφωνα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προσπαθώντας να μάθει όσα περισσότερα μπορεί και να δίνει δύναμη και κουράγιο στον άνθρωπό του. Παρ’ όλα αυτά βρήκε τη δύναμη και πήγε χθες στα Σπάτα, παίρνοντας κανονικά μέρος σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Οι συζητήσεις βέβαια είχαν να κάνουν με όσα γίνονται στην Ουκρανία, με τον Σάκχοφ να μεταφέρει σε συμπαίκτες και στελέχη της ΑΕΚ πως αυτά που μαθαίνει από την Ουκρανία είναι πως η χώρα είναι στο έλεος, με πολλά κτίρια να έχουν καταρρεύσει και τις σειρήνες του πολέμου να ηχούν ασταμάτητα.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης για τους Ουκρανούς όσο πιο σύντομα γίνεται…

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0