Football Talk

Τσάβι: «Ήταν η πρώτη φορά από τότε που είμαι στον πάγκο που κυριαρχήσαμε για 90’»

Τσάβι: «Ήταν η πρώτη φορά από τότε που είμαι στον πάγκο που κυριαρχήσαμε για 90’»

Οι δηλώσεις του Τσάβι μετά τη νίκη κόντρα στην Νάπολι και την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στους «16» του Europa League.

Στην διαρκή βελτίωση που δείχνει η ομάδα του, στάθηκε ο Τσάβι, μετά την εκτός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Νάπολι με 4-2, ένα αποτέλεσμα που έφερε τους Καταλανούς, στους «16» του Europa League.

«Είμαστε σε καλό δρόμο και βελτιωνόμαστε. Τα γκολ συνεργασίας, όπως το τέταρτο που πετύχαμε, είναι αυτό που ψάχνουμε. Πρέπει να ξέρουμε πώς να εκμεταλλευόμαστε την κατοχή της μπάλας, με παίκτες ικανούς να παίξουν στους χώρους», σχολίασε ο Ισπανός προπονητής της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι το μοντέλο παιχνιδιού που πρέπει να επιβάλλουμε, να εκμεταλλευτούμε τους χώρους και να παίξουμε πάνω στον αντίπαλο. Είμαι πολύ χαρούμενος, οι παίκτες αξίζουν πραγματικά αυτήν την νίκη, γιατί έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ. Πάμε στην επόμενη φάση, με πολλές ελπίδες, αν και πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Απόψε κυριαρχήσαμε για 90 λεπτά, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει από τότε που είμαι στον πάγκο. Είμαστε καλά σωματικά. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, που έχει επίπεδο Champions League. Νιώθουμε καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, αλλά η απόδοση βελτιώνεται, είμαι πολύ ικανοποιημένος ακόμα κι αν προφανώς έχουμε δεν έχω κερδίσει τίποτε ακόμη».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0