Football Talk

Λουτσέσκου: «Σκέφτομαι τον πατέρα μου στο Κίεβο, ήταν σημαντικό για εκείνον να προκριθούμε»

Λουτσέσκου: «Σκέφτομαι τον πατέρα μου στο Κίεβο, ήταν σημαντικό για εκείνον να προκριθούμε»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μίντιλαντ στα πέναλτι αναφέρθηκε στον πατέρα του, Μιρτσέα, ο οποίος βρίσκεται στο Κίεβο.
Ακόμη μίλησε για τα έντονα συναισθήματά του, όσο και για την προσωπικότητα των παικτών του, που θα ανέλαβαν τις εκτελέσεις στα πέναλτι.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι δίκαιη πρόκριση με έντονα συναισθήματα. Είναι μία δίκαιη πρόκριση, σκέφτομα πρώτα απ' όλα την κλήρωση και μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Είμαι χαρούμενος, πρέπει να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι, να ετοιμάσω το παιχνίδι και να περάσω αυτό το μήνυμα στους παίκτες μου. Αυτή είναι ζωή μου. Σκέφτομαι τον πατέρα μου. Είναι στο Κίεβο, μιλήσαμε τρεις φορές. Το πιο σημαντικό για εκείνον ήταν να προκριθούμε, για να νιώθει χαρούμενος».
 
Αν είχε προετοιμάσει την ομάδα του για τα πέναλτι: «Όχι γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, σημασία έχει η προσωπικότητα των παικτών, αυτοί που θα αναλάβουν την εκτέρεση να είναι έτοιμοι, δεν έχει να κάνει με την προπόνηση, δεύτερον έχουμε καλούς εκτελεστές. Οπότε όχι δεν την προετοίμασα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0