Football Talk

Μπράγκα – Σέριφ Τίρασπολ 2-0 (3-2 πεν.): Νίκησαν τον συγκλονιστικό Αθανασιάδη και προκρίθηκαν στα πέναλτι οι Πορτογάλοι! (video)

Μπράγκα – Σέριφ Τίρασπολ 2-0 (3-2 πεν.): Νίκησαν τον συγκλονιστικό Αθανασιάδη και προκρίθηκαν στα πέναλτι οι Πορτογάλοι! (video)

Φοβερά πράγματα έγιναν στην αναμέτρηση της Μπράγκα με την Σέριφ Τίρασπολ, με τους Πορτογάλους να ανατρέπουν το 2-0 του πρώτου ματς, τις ομάδες να μην λύνουν τις διαφορές τους στην παράταση και το παιχνίδι να οδηγείται στα πέναλτι. Και εκεί εμφανίστηκε ο… Γιώργος Αθανασιάδης, που αν και απέκρουσε δύο πέναλτι, είδε την ομάδα του να μένει εκτός συνέχειας του Europa League!

Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι πλέον ο μοναδικός Έλληνας στην Σέριφ Τίρασπολ, η οποία πριν από μερικούς μήνες «έγραφε» ιστορία κερδίζοντας την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League μέσα στην Ισπανία, με τον Δημήτρη Κολοβό επίσης στην βασική ενδεκάδα.

Η Σέριφ Τίρασπολ συνέχισε στο Europa League και η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη με την Μπράγκα στη νοκ άουτ φάση του θεσμού. Το 2-0 του πρώτου ματς και το clean sheet του Έλληνα γκολκίπερ, δεν ήταν όμως αρκετό.

Η Μπράγκα ήταν άλλη ομάδα στην Πορτογαλία και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, έστειλε το ματς στην παράταση. Ο Μεδέιρος άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό και ο Χόρτα στο 43’ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού.

Ακολούθησαν ακόμη 45 λεπτά, με το σκορ να παραμένει ίδιο και ακόμη ένα μισάωρο παράτασης, στο οποίο η Σέριφ αν και πιέστηκε, άντεξε.

Κάπως έτσι, φτάσαμε στην διαδικασία των πέναλτι, με τον Γιώργο Αθανασιάδη να έχει μία ευκαιρία να πιστοποιήσει πως η τρέχουσα σεζόν είναι η καλύτερη της καριέρας του.

Ωστόσο, οι συμπαίκτες του δεν ήταν διόλου ψύχραιμοι, αστόχησαν σε τρεις εκτελέσεις και παρά τις δύο αποκρούσεις του Αθανασιάδη, η Μπράγκα πέρασε με 3-2  στην επόμενη φάση του Europa League!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0