Football Talk

Μαρτίνς: «Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο»

Μαρτίνς: «Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο»

Παραπάνω από ξεκάθαρος ήταν ο Μαρτίνς και έδειξε με τον πιο έντονο τρόπο την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από το Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να έστησε την ομάδα σωστά για να κυνηγήσει την πρόκριση όμως εν τέλει, η Αταλάντα βρήκε τον τρόπο και επικράτησε με 3-0 στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός Ευρώπης και ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε πως έγιναν λάθη που δεν… επιτρέπονται. Ακόμα, αναφέρθηκε στη δύναμη της Αταλάντα.

Αναλυτικά είπε: «Σήμερα κάναμε πολλά λάθη που δεν επιτρέπονται, όντας πίσω στο σκορ ρισκάρεις και έτσι το πληρώσαμε με τα δύο γκολ που πέτυχε η Αταλάντα. Πληρώσαμε τα λάθη μας και έτσι χάσαμε από έναν μεγάλο αντίπαλο, αφού δεν καταφέραμε να παίξουμε με το αρχικό πλάνο που είχαμε.

Έπρεπε να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις της Αταλάντα, θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, δε το κάναμε, δεν παίξαμε όπως θέλαμε και χάσαμε από έναν μεγάλο αντίπαλο.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να δούμε το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και παρά τον αποκλεισμό να πετύχουμε τους υπόλοιπους στόχους μας»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0