Football Talk

Μαρτίνς: «Πιστεύω ότι θα προκριθούμε»

Μαρτίνς: «Πιστεύω ότι θα προκριθούμε»

Για το γεγονός ότι πιστεύει στην πρόκριση του Ολυμπιακού, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Αταλάντα τόνισε πως πιστεύει στην πρόκριση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού στο Mega εν όψει της αναμέτρησης με την Αταλάντα:

«Πιστεύω πολύ ότι θα προκριθούμε. Το πιστεύω εγώ, το πιστεύουν οι παίκτες και όλοι μέσα στον Ολυμπιακό. Είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είδαμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι, έχουμε αυτοπεποίθηση για να πάρουμε την πρόκριση. Επιπλέον, βρισκόμαστε σε μια καλή φάση αυτή τη στιγμή και έχω το προαίσθημα πως αύριο (σσ. σήμερα) θα είναι μια όμορφη βραδιά για τον Ολυμπιακό.

Έχουμε μιλήσει αρκετά για την Αταλάντα και όλοι γνωρίζουμε πως είναι μια δυνατή ομάδα. Έχουμε όμως και εμείς τις αρετές μας. Διαθέτουμε επίσης μια καλή ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πολύ προσηλωμένοι στο πλάνο της στρατηγικής. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε ακριβώς αυτά που έχουμε σχεδιάσει και πει. Έχουμε βγάλει πολλά συμπεράσματα από το πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε.

Γιατί σίγουρα θα δημιουργήσουμε όπως κάναμε και εκεί. Θα πρέπει να είμαστε αρκετά θαρραλέοι, να έχουμε υπομονή και ηρεμία, όταν θα έχει η Αταλάντα το πάνω χέρι. Σίγουρα θα μας υποχρεώσει να παίξουμε άμυνα, όμως όταν εμείς θα πάρουμε στην κατοχή μας την μπάλα θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις στιγμές και να έχουμε θάρρος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0